Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cube 3


Rickatlas

Öne çıkan mesajlar

said:
Rickatlas, 15 February 2004 03:06 tarihinde demiş ki:
Evt su an izliyorum ve daha 8 . dakkasında sok ve hayran oldum mutlaka gidin alın tahtakaleden bugun aldım sanırım sahane

hemen gidiorum simdi sogukmudur acaba dısarsı:D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe cok gecti bu aksam izliyecem devamini :) yorumu aksama bekleyin cok ilginc cekimler ve konu var ama hakkaten sanırım 2 ve 1 kadar iyi olmayabilir ama konu cok daha fazla gizemli ve ilginc buna inananın sırk konu icin bile super bir film uzun zamandır bu kadar bırakın sonunu devamını merak ettigim bir sey gormedim (angel bufy 24 kurtlar vadisi haric ).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.cypher-lefilm.com/ izledigim bu daha bitirmedim ama filmin adı Cypher
evt daha 12 dakkasındayım aksam seyredicem ama sanırım bunu cube in biyografisi olarak da bakabilirz veya cube 2.5 gibi bu film sanırım cube un arkasındaki firmanin bir ajanı tutarak dısarda cube icin bilgi toplaması ni anlatıyo yani olay bu sefer cube un dısında geciyo ama gene sanırım bu film cube un arkasındakinler icin bilgi toplama bakımında cok guzel bir hazine tabii tum bunlar varsayım daha konuyu anlamadım aksam detaylı yazarım ama mutlaka alın seyredin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 15 February 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
abi hergün 5 dakkamı seyrediyosun?


ehehe bu konularda bir film senede kac kere geliyorki ?
kendime iskence ediyorum :) az az seyrediyorum kıyamıyorum .
hem kopya dvd cok kaliteli sesler 5.1 ve cok kalite kayıt edilmis 5 milyona aldım bu dvd tahtakaleden yakında hic bulamıyacaz bunları degerini bilmek lazım .

[Bu mesaj Rickatlas tarafından 15 February 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada cube 1 ve cube 2 hybercube cok iyiydi bence tam bir klasikdiler siz kac filmin sonundan mennun ayrıldınız bence ikisinde sonu mukenmeldi en cok merak ettigim sey sirketti ve yoneticileri bu cube un arkadsındaki insanlar herhalde bu aksam ogrenecem cok heyecanlıyım

[Bu mesaj Rickatlas tarafından 15 February 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
said:
jankis, 16 Şubat 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
hypercube'ü kırmızı elbiseli hatun için seyredebilirsiniz ehhea


[spo1=Kırmızı Elbiseli Hatun]Yaa o sondaki kenetlenmiş fosiller hakkaten de izlenesi di mi?[/spo][signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dandik :tdown:
küp hakkında çoğu şey açıklığa çıkmış ama kötü bir senaryo ile.aynı tuzakları 3. kez görmenin, sürükleyici olmayan senaryonun ve kötü oyunculuğun verdiği sıkıntıya hiç girmeyeceğim bile.

kafamdaki tek soru 2. film mi daha kötü yoksa bu mu hmm.bence bu onda en azından orjinal bir fikir vardı ve dandik senaryo ile gizemli konseptin içine etme gibi bi olay yoktu.

Cube u ilk film ile hatırlamaya devam ediyoruz..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...