morganfree Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Kardeşler dday yükleyemiyorum çünkü sorun çıkıyor bilgisayarıma dday i yüklemek için sırasıyla ne yapmam gerektiğini söylermisiniz ama lütfen teker teker tane tane anlatın Saygılar....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 muhtemelen version sorunu vardir orjinal oyun alarak halledebilirsin sorununu.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morganfree Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hayır arkadaş aynı cd lerle yaptı ama aynen yapıyorum olmuyo bende tam haritayı yüklicek unable to initialize ..... file diyo fakat oyunda bir sorun yok girip oynayabiliyorum normal oyunu ve kaç kere reinstall ettim hep aynı şeyi diyo .. siz problemi boşwerin yüklerken naaptınızı nerden ne indirdiğinizi hangi patchleri ne zaman yüklediğinizi herşeyi teker teker sırasıyla anlatın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 orjinal oyun var biyerden bisey indirmemize gerek kalmiyo. sorununu tam anlayamadim ne zaman dio unable to intialize map ? patchler falan duzgunse mapte olmalı sorun baska bisi gelmiyo aklıma [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 29 Eylül 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morganfree Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben warcraft 3 ü yüklüyorum sonra patchini yüklüyorum ondan sonra warcraft 3 frozen throne ı yüklüyorum sonra onunda patchini yüklüyorum sonra 1.16a için patch yüklüyorum sonra no cd crack yüklüyorum ondan sonra harita programını açıyorum o bazı şeyleri install etmeye başlıyo ondan sonra process yerine gelince bi hata weriyo yani harita programını açamıyor diyo fakat ben www.ddayworld.com dan başka haritalar da indirdim hepsinde aynısını diyor ( bu arada harita 1.16a için...) yani bir yanlışlık yapmıyorum fakat ben cd crack tan falan şüpheleniyorum. bu arada yükleyiş sıram doğrumu? ve siz crack leri haritaları falan nerden indiriyosunuz? siz nasıl yüklüyosunuz bilgisayarınıza :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hmm harita korumalı olabilir zaten burda krek mrek isleri yasak konusmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Sen map editor un crakini yapmıyosun sadece warcraft tft nin crackini yapıyosun sorunun o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morganfree Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 artık şunu söylüyorum size yardım etmek isteyen [email protected] msn den bulsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morganfree Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 spawn 1.si o dediğin dosyayı nerden indiricem 2. si sen ultima oynadın mı nickin simsalamıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yuklerken hata verebilir ama yinede çalışır harita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meso984 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: morganfree, 29 Eylül 2004 22:07 tarihinde demiş ki: ben warcraft 3 ü yüklüyorum sonra patchini yüklüyorum ondan sonra warcraft 3 frozen throne ı yüklüyorum sonra onunda patchini yüklüyorum sonra 1.16a için patch yüklüyorum sonra no cd crack yüklüyorum ondan sonra harita programını açıyorum o bazı şeyleri install etmeye başlıyo ondan sonra process yerine gelince bi hata weriyo yani harita programını açamıyor diyo fakat ben www.ddayworld.com dan başka haritalar da indirdim hepsinde aynısını diyor ( bu arada harita 1.16a için...) yani bir yanlışlık yapmıyorum fakat ben cd crack tan falan şüpheleniyorum. bu arada yükleyiş sıram doğrumu? ve siz crack leri haritaları falan nerden indiriyosunuz? siz nasıl yüklüyosunuz bilgisayarınıza :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar