Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YARDIM DDAY !!!

morganfree

Öne çıkan mesajlar

hayır arkadaş aynı cd lerle yaptı ama aynen yapıyorum olmuyo bende tam haritayı yüklicek unable to initialize ..... file diyo
fakat oyunda bir sorun yok girip oynayabiliyorum normal oyunu ve kaç kere reinstall ettim hep aynı şeyi diyo ..
siz problemi boşwerin yüklerken naaptınızı nerden ne indirdiğinizi hangi patchleri ne zaman yüklediğinizi herşeyi teker teker sırasıyla anlatın lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

orjinal oyun var biyerden bisey indirmemize gerek kalmiyo.
sorununu tam anlayamadim ne zaman dio unable to intialize map ?
patchler falan duzgunse mapte olmalı sorun baska bisi gelmiyo aklıma
[signature][hline].

[Bu mesaj tunca tarafından 29 Eylül 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben warcraft 3 ü yüklüyorum sonra patchini yüklüyorum ondan sonra warcraft 3 frozen throne ı yüklüyorum sonra onunda patchini yüklüyorum sonra 1.16a için patch yüklüyorum sonra no cd crack yüklüyorum ondan sonra harita programını açıyorum o bazı şeyleri install etmeye başlıyo ondan sonra process yerine gelince bi hata weriyo yani harita programını açamıyor diyo fakat ben www.ddayworld.com dan başka haritalar da indirdim hepsinde aynısını diyor ( bu arada harita 1.16a için...) yani bir yanlışlık yapmıyorum fakat ben cd crack tan falan şüpheleniyorum. bu arada yükleyiş sıram doğrumu?
ve siz crack leri haritaları falan nerden indiriyosunuz?
siz nasıl yüklüyosunuz bilgisayarınıza :?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
said:
morganfree, 29 Eylül 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
ben warcraft 3 ü yüklüyorum sonra patchini yüklüyorum ondan sonra warcraft 3 frozen throne ı yüklüyorum sonra onunda patchini yüklüyorum sonra 1.16a için patch yüklüyorum sonra no cd crack yüklüyorum ondan sonra harita programını açıyorum o bazı şeyleri install etmeye başlıyo ondan sonra process yerine gelince bi hata weriyo yani harita programını açamıyor diyo fakat ben www.ddayworld.com dan başka haritalar da indirdim hepsinde aynısını diyor ( bu arada harita 1.16a için...) yani bir yanlışlık yapmıyorum fakat ben cd crack tan falan şüpheleniyorum. bu arada yükleyiş sıram doğrumu?
ve siz crack leri haritaları falan nerden indiriyosunuz?
siz nasıl yüklüyosunuz bilgisayarınıza :?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...