Jade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ben sifrem dün aldim kastim baya bugun login olmayi denedim sifremle "connecting failed try again" yazısı cıktı sonra 1 saat sonra denedim tekrar aynı bu sefer yeni account aldim onla girdi sizce sorun nerde ? Başkalarinin accountla giriyor benim accountla girmiyor. Bir arada su sorunu verdi."failed logining the server (10061)" [Bu mesaj Jade tarafından 12 Şubat 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bir süre sonra tekrara dene failed denen şifreyle gireceksin banada oluyor bir keresinde 4 saat giremedim oyuna.[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya evt ya son 3 saat oyuna giremedim deli ediyor[signature][hline]Bilmemek ayıp değildir,öğrenmemek ayıptır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar