Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Napmam gerekli ? Kutudan kart numarası çıkmadı ve ödeme şeklini dolayısıyla seçemiyorum.Napmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Araştırsaydın keşke... Bi kredi kartı numarası salla..1 bedava açılıcak böylece.. 1 ay sonra ya gamecard yada gerçek kredi kartı girmen gerekicek ama..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kutudan nie prepaid kart çıksınki ordaki key ile account açıcaksın pre paid kartlar ayrı satılıyo[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Pardon heyecan var ya :) teşekkür ederim.Peki girmezsem acc. donuyor mu ? Yani ne zaman ödersem o zaman devam edebilir miyim karekterimle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: yevaud, 12 Şubat 2005 14:25 tarihinde demiş ki: kutudan nie prepaid kart çıksınki ordaki key ile account açıcaksın pre paid kartlar ayrı satılıyo olmuyor galba arkadaşın dediği gibi kredi kartı sallamak gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 game card a gerek yok sonraki aylardada hangi kredi kartını kullanacaksan onu gırmek gereklı. yani şimdi girersen gerçek kredi kartıyla para çekilmeyecek karttan 1 ay oynıyacaksın bedava 2. ayda para cekılcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tamamda ben Pre Paid kartla oynamak istiyorum.Şimdi acc açarken sorun çıkarıyor napmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 pre paid kartlar martta cıkıcak yanlıs bılmıyorsam bir yerden cc bul zaten para filan cekılmıyor :) formalite ıcabı[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ya şimdi ben kredi kartı girecem peki 30 gün sonra otomatik olarak çeker mi ? Çünkü ben Pre Paid kartla ödemek istiyorum nasıl yaparım bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yahu kafandan salla numarayı. Bu kadar dert etmeyin. Bununla ilgili bir başlık açılmıştı dün, her şey için başlık açmayın lütfen.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Fefe, 12 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Ya şimdi ben kredi kartı girecem peki 30 gün sonra otomatik olarak çeker mi ? Çünkü ben Pre Paid kartla ödemek istiyorum nasıl yaparım bunu ? Söyledim arkadaşım.. Numarayı salla senden 1 ay sonra sallama numarayla çekemezler sende istediğin ödeme şekline geçersin... önemli değil bu arada..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Teşekkür Ederim İlginize ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar