Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Napmam gerekli ? Kutudan kart numarası çıkmadı ve ödeme şeklini dolayısıyla seçemiyorum.Napmam lazım ?
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Araştırsaydın keşke... Bi kredi kartı numarası salla..1 bedava açılıcak böylece.. 1 ay sonra ya gamecard yada gerçek kredi kartı girmen gerekicek ama..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kutudan nie prepaid kart çıksınki ordaki key ile account açıcaksın pre paid kartlar ayrı satılıyo[signature][hline]Nothing
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Pardon heyecan var ya :) teşekkür ederim.Peki girmezsem acc. donuyor mu ? Yani ne zaman ödersem o zaman devam edebilir miyim karekterimle ?
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: yevaud, 12 Şubat 2005 14:25 tarihinde demiş ki: kutudan nie prepaid kart çıksınki ordaki key ile account açıcaksın pre paid kartlar ayrı satılıyo olmuyor galba arkadaşın dediği gibi kredi kartı sallamak gerekli
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 game card a gerek yok sonraki aylardada hangi kredi kartını kullanacaksan onu gırmek gereklı. yani şimdi girersen gerçek kredi kartıyla para çekilmeyecek karttan 1 ay oynıyacaksın bedava 2. ayda para cekılcek.
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tamamda ben Pre Paid kartla oynamak istiyorum.Şimdi acc açarken sorun çıkarıyor napmam lazım ?
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 pre paid kartlar martta cıkıcak yanlıs bılmıyorsam bir yerden cc bul zaten para filan cekılmıyor :) formalite ıcabı[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ya şimdi ben kredi kartı girecem peki 30 gün sonra otomatik olarak çeker mi ? Çünkü ben Pre Paid kartla ödemek istiyorum nasıl yaparım bunu ?
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yahu kafandan salla numarayı. Bu kadar dert etmeyin. Bununla ilgili bir başlık açılmıştı dün, her şey için başlık açmayın lütfen.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Fefe, 12 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Ya şimdi ben kredi kartı girecem peki 30 gün sonra otomatik olarak çeker mi ? Çünkü ben Pre Paid kartla ödemek istiyorum nasıl yaparım bunu ? Söyledim arkadaşım.. Numarayı salla senden 1 ay sonra sallama numarayla çekemezler sende istediğin ödeme şekline geçersin... önemli değil bu arada..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Teşekkür Ederim İlginize !
Öne çıkan mesajlar