Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir sistem hatası.. (winxp)

Melkor

Öne çıkan mesajlar

İnternette dolasirken bilgisayar kendini bastan baslatiyor , acildiginda ise "Sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı." diye bir hata mesajı veriyor.. İşin kotu tarafi sadece internette dolasirken bu basima geliyor.. Yani bazi sayfayi aciyor bazisini acmiyor (restart atiyor).. En basitinden arama buttonuna tiklayinca restart atiyor.. gecen deneyisimde de bu bolume girerken restart atti.. Yani kafasina ne zaman eserse restart atıveriyor.. ? (hatalı olabilirim belki baska bi seyler olunca atiyordur. (arka planda baska hicbir uygulama acik degil.) )

Kullandigim sistem winxp sp2 full yamalarini cektim..

O kadar gıcık bir durumki aman aman akillara zarar..
Sosyal ağlarda paylaş

inan su yanıtla buttonu icin 2 restart yedim bilgisayarimdan :p
delirme asamasina geldim. overlock olayinada bu bilgisayarda hic girmedim.. yani oyunlarda veya grafik uygulamalarinda da restart atsa tamam dicem bi seyi var.. ama sadece internette dolasirken basima geliyor.gecen sefer actigi sayfayi bazen acmiyor restart ativeriyor.. ne yapsam ne yapsam derken en sonunda win 98 kurup longhornu beklicem... yok yani 2 gunde sinir diye birsey kalmadi
Sosyal ağlarda paylaş

ara sıra çıkması normal o hatanın ancak sürekli oluyorsa , senin ie sorunlu demektir . Bu durumda seni netscape yada mozillaya yönlendireceğiz...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

malesef olmadı..hizli bir virus taramasi yaptim bir viruste cikmadi..bune ek olarakta belki dedim windows guvenlik merkezinden gelen bir sorun vardır diye tum secenekleri kapattim.. gene restart yedim.. :(

Edit : firewall ile ilgili bir sorunmus norton internet securitydeki firewall dan kaynaklanan bir sorudu herhalde..norton dahil windowsun guvenlik duvarınıda kapatınca sorun cozuluyor.. tabi bu cozum ne kadar yararlı olur artık zaman gostericek..

[Bu mesaj tayfunguler tarafından 11 Şubat 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...