bestpeople Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abi ounu kurdum patch de tamam logini girdim ok ledik oyunu startlayinca cant d3d invalid display mode property diyor yahuu yardim eli uzatacak yok mu bu gence[signature][hline] Bana tahir efendi kelp demiş İltifatı bu sözde zahirdir Malikidir benim mezhebim zira İtikatımca kelp Tahirdir NEFİ
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sanirim sorun direcX de olabilir son surumunu yukle belki cozulur..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
Heaven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Patch yuklenmiyo bendede hata veriyo..[signature][hline](El Habibi) Belki begendiginiz silah vardir...
Jade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bendede bir sorun var simdi başladi patch full oyuna giriyorum şifremi yazıp logine bastigimda connecting failed try again diyor bunu 1 saat sonra tekrar denedim yine bir şey olmadi sizce neyden kaynaklaniyo olabilir arkadaslarim giriyor onceden giriyodum durduk yere başladi..
Öne çıkan mesajlar