NuKe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben hacettepede okuyorum. Ama şu anda memleketteyim. Şimdi bir başka arkadaşım benim yerime harcımı yatırabilir mi? ilk senem daha once hiç yatırmadım o yuzden bi bilgim yok.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 okul numaranı verir yatırır. Eğitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yatırır ama bazı unilerde herkes kendi harcını yatıracak sırası oluyor hehe sıraya giriliyor elalem 5-6 kişinin harcını yatırmak için alıyor paraları fln sonra görevliler diyor herkes kendi harcını tek harç yatırabilirsin fln sakarya universitesinde bizim işi baya kolaya bagladılar önceden 800 kişi sıra olurdu sabah girerdik sıraya 5 saat sonr aanca gelirdi fln sonra baktılar sıkıntıdan dahiyane çözüm dogdu istedigin bi iş bank şubesine gidip numaranı soyluyorsun sau harcı pc ye giriyo numaranı ve 590m harç parası diyor veriyorsun bitiyor ertesi gün de int sitesinden sisteme giriş yapınc aharcınız yatırılmıştır ders seçimleri için tıklayınız giriyosun seçiyosun dersleri uniye fln gitmeden bitiyo kayıt :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tamam fistan sağol. Bu arada eğitim bölümü aklıma gelmedi. edit.sen de saol dynamick[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! [Bu mesaj NuKe tarafından 12 Şubat 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bi hastalık üretsin arkadaşın hastahanede fln desin senin için ozmn tolerans gösteriyorlar.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 harçlar bankaya yatırılmıyormu üninin anlaştığı bankalaradan herhangi birine yatırsan olur, istediğin şubesine en azından benimki öle[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar