Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Xp kullanıyorum. Kitapcikta XP kullananların driver yuklemesine gerek yok vs. diyor. usb girisine takın. mp3playerda READY yazar. sonra "bilgisayarım" ın icinde gorursunuz. diyor bende READY yazmıyor ve bilgisayarımın icinde goremiyorum?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 premier PMP-1281 modeli bu arada[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sen genede driver yüklemeye dene . baze n olabiliyor böyle şeyler...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yükledim olmuyor. delirecem saat 12 bucuktan beri onla ugrasıyorum ve sabah 8de dershaneye gitcem[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 driver i yuklersen sorunun kalmaz bir yukle sonra olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Son driveri yukle olmadıysaa Galiba Bozuk olabılır ama sorun bu mp3 playerın girişinde olabılrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kablonun tam oturduğuna emin misin? Eskiden benim fotoğraf makinamı bilgisayar çok büyük zahmetlerle görürdü. Ondan sonra fotoğraf makinasının girişi biraz daha kendine geld, toparlandı. Artık tam anlamıyla plug&play olarak çalışıyor alet her yerde. Sen de kablolarla biraz oynamayı dene.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 uzatma kablosu da var iki sekildede olmuyor driverı yukledim gene de gormuyor.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar