Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bu ırk ayakkabı giyebiliyor fakat oyunda gözükmüyor... acaba bu bir program hatasımı yoksa gözden kaçan birşeymi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 öle tasarlanmıslar bende trollere o yonden kıl oluyorum :) ama sorun değil[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abı onlara nıye ayakkabı yapmıslarkı.terklık yapıcaklardı ne guzel hanı su nınjaların gıydıgı turden.mıs gıbı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oyun menüsündeki interface ayarlarından istediginiz seyi saklıyabiliyorsunuz sanki giymemis gibi görünüyo ama üstünüzde duruyo oyun esnasında. guild tabard varken cloack ı falan saklıyodum ben mesela, ordan bi bak belki kapatmısındır yanlıslıkla.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 "takunya"[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hayır orayla alakası yok çünki benim iki char vardı biri troll hunter'di dieri undead mage di... Undead da normal her ayakkabı görünüyodu ama Troll de ne giydirsem çıplak ayak görünüyor ve araştırma yaptım hangi Troll'li ss varsa baktım hep hiç birisinde ayakkabı yok yani istersen Oyuncu dergisindeki ss lere bi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 karakter modellemeleri iyi degil yani bu kadaar urasıyosun biraz daha urasır insan ucgen parmaklardan bıktım :)[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abı bot niyetine deriyi meriyi sarıyo adam ayağına işte. Gerek yok ama yapan yapar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 taurenlerde de ayakabı gıyınce aynı troller gıbı sadece ustunde gozukuyor yanı nal yine gözküyor trllerde öle undeadlerde ole ayakkabı gıyorsun kemıkler bellı :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Eheh, Undead'ler Full Plate giyiyor, eklemler kemik halinde gözüküyor. Ben pek sevemedim o olayı.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar