SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Müzik bölümü sizin için çalışıyor gençler. Moderatörlerimiz sizin içi saçını süpürge ettiler ve bir sticky topic yapmaya karar verdiler ancak gerekli olan bir kaç bilgi var. Bu başlık altına bu bilgileri yazdığınız taktirde yukarıda yer alacak bir sticky topic ile kayıtlarınıza (kişisel yada grup olarak) tüm patiler anında ulaşabilecek. ----------------------- Gerekli bilgiler: Grup (Şahıs) Adı: Bulunduğunuz Şehir: Grup Elemanları, Enstrümanlar: Türünüz: Kaydın durumu: (Demo, Ön kayıt, Henüz beste aşamasında vb.) Var ise Web Sitenizin Adresi (ilgili bilgilerin yer aldığı): Kayıtlarınızın Download Adresleri: Grubunuz ile ilgili cover, artwork (Fotoğraf, İlüstrasyon) çalışmalarınız var ise yine link olarak ekleyiniz. --------------------------------- Buyrun ekleyin rahatça ulaşılsın reklamınız olsun, eleştrileri dinleyin...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 08 Şubat 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 elestriler pmden olsun ama kalabalık yapmasın elestriler. ya da elestriler icin ayrı bi stiki olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Grubun açtığı topiğe bir link eklenirse eleştriler oradan devam eder mesela :)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 08 Şubat 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evat mynet adresi falan bile olsa ziyaretci defterine yazılır. evet evet.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paticik summer hits çıkartalım abi piyasaya[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Eh bu kadarmı ilgilisiniz kayıtlarınızla?[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Dur bakalım 1 saat olmuş daha topic açılalı. Bende bi kayıt hazırlasam mı naapsam.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben bizim grubu koycam ama daha kayıtlar bitmedi :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 üşenmesem bende hazırlicamda ohoo kasılmaz şimdi..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ------------------------------------------------------------ Grup (Şahıs) Adı: Electrocute Bulunduğunuz Şehir: İstanbul Grup Elemanları, Enstrümanlar: Aytek (Pati'de ki SpritCusher) - Davul Emre - Ritim gitar ve Vokal Reşit - Bas gitar ve geri vokal Eray - Solo gitar Türünüz: İnsan :-P Trash Metal Kaydın durumu: Demo Var ise Web Sitenizin Adresi (ilgili bilgilerin yer aldığı): www.electrocuteband.com Kayıtlarınızın Download Adresleri: Recive The Evil ------------------------------------------------------------ Aytek buda benden sana bir kıyak olsun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 -- Electrocute demo -- Sintro I Recieve the Evil Hellish Fantasy Hyprocrisy Electric Defenders Soyle yasak daha kral olur bence [signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 09 Şubat 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 amanın bayaa beğendim electrocute u.. tebrikler ve saygılarımı iletiyorum... solist in aksanı müthiş[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Grupun Adı: Papirus Bulunduğunuz Şehir: İstanbul Grup Elemanları, Enstrümanlar: Ali Kerem Öner - Elektro Gitar - Vokal Akın Şenkurt - Bass Gitar Berkant Kılıçkap - Davul Eray Erturan - Elektro Gitar Türünüz:Rock ve Türevleri (çok belli değil ama punka yakın diyebiliriz) Kaydın durumu: Ön kayıt Var ise Web Sitenizin Adresi: www.papirusband.com Sitede kayıtlarımız ve fotoğraflarımız mevcut. [signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj kawa tarafından 09 Şubat 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Üşenmeyelim yazalım böylede bir arşivimiz olsun süper olsun hayde.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bu kadarmı?[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 BU ay içinde kayda giricez, 8 şarkımız zaten var. Bir bitsin, şuan repertuar kasıyoruz. Bittikten sonra buraya koyacam. saygılar...[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Abi topic daha yeni illa ki yenileri gelir. Haa diyosan ki yetmeaaz! , hemen bi grup kurup demo çalışmalarımızı yollarım abi. Hörmetler abi..[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben forgiver, 31 Ocak 2005 18:42 tarihinde demiş ki: asosyal erkeğin gönlünü almanın en kolay yolu ona bir ekran kartı hediye etmektir veya memort stick filanda olabilir bütçeye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Grup Adı: Dethkrush Bulunduğunuz Şehir: İstanbul Grup Elemanları, Enstrümanlar: Erhan a.k.a. Farewell - vokal&gitar Bora a.k.a. Head - davul&perküsyon Türünüz: Grind Kaydın durumu: kaydedilmiş , hazır. Var ise Web Sitenizin Adresi (ilgili bilgilerin yer aldığı): http://www.metalpath.net/dethkrush.html Kayıtlarınızın Download Adresleri: Dethkrush - Duum şeklinde en çok sevilen şarkımıza da ulaşabilirsiniz.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. [Bu mesaj Head tarafından 11 Şubat 2005 09:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu topic ilgiyi tespit etmek ugruna acildi... bi 7-10 grup cikarsa sticky yapacaz, haydi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dethkrush bomba hehe çünkü sen dumcusuuun yalnız şarkının melodisi falan güzel olmuş yani siz ona söz yazıp duum şarkı yapın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 unkapanından paticiğe takılan bir adam varmış...bunları görüp kaset teklifi yapıyomuş...olur mu olur hani :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 O bakışları gördükten sonra Karakedinin unkapanını tarumar edeceği kanısındayım Kedi açar bi pati prodakşıns[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ----------------------- Grup (Şahıs) Adı:Scandal Bulunduğunuz Şehir:İstanbul Grup Elemanları, Enstrümanlar:Fırat(Gitar) Burhan (Bass) Bestem (Vokal) Redall (Davul) Türünüz:Alternatif Rock ve türevleri Kaydın durumu:Album öncesi demo... Kayıtlarınızın Download Adresleri:Scandal--------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bişi dicem ya..hiç türkçe müzik yapanınız yokmu..anadolu rock tarzı??[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Türkçe müzik olunca Anadolu Rock mı olmalı?Kelimeleri kullanırken daha dikkatli olalım..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar