Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 We Like Tha MoooNn! Portlek gozlu manyak 2 kedi sarki söylüyor yada en azindan söylemeye calisiyor.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
GregowicH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 "kedi"?!?! kediden başka herşeye benziyo bunlar!:) ilginç bişi...:P
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Eheuhe kedi demeye bin şahit lazım başka bişeyede benzetemedim şimdilik kedi kalsın sonra bu mahlukatın türü hakkında daha geniş kapsamlı bi tartışma yapılır. :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Spongmonkeys yazıo ve ayaklarına bakılırsa maymna benziyolar ama gitar çalanın tellere uzanan patisi özellikle kedi bacağına benziyo Adam bence o aptal ağızlar ve gözler yeine mantıklı biş koysaymış güzel olurmuş[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Anasayfada kittens yazıodu ondan kedi yazdım o kulaklarla fln daha cok koala(yanlış yazdım galiba) türü bi hayvana benziyor.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ehe duyduum en iğrenç şarkı bu kadar anca olabilir eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bünya, Lavigne'in Chop Suey coverını dinlemedin heralde?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Craven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 nası yani? lavigne dediin ne avril mi ne kız o mu chop suey coverı hatta?[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abijim koptum yaw! ehueuheuhe bune böylee çok iğrenç birde annamadığım bir konu var bunlar hiç kediye benzemiyor? euheuuhe
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 kazaa ya girin avril lavigne - chop suey diye arayın şarkı insin (hemen iner) sonra winamp i açın (şarkıyı oynatmayın!-for your own safety) enqueue edin şarkıyı, hemen sonrasına başka bi şarkı koyun (size herşeyi unutturan, gaza getiren ya da sakilnelşemenizi sağlayan bir şarkı) chop suey i açın, anlamsız gitarı ve çıılıkları duyun, sonra bi bebek ağlama sesi duyun ve b ye basın nefret ettim bi aralar SOAD dinlediim içn kendimden bu coverdan sonra, ve avril dinlememeye yeminliyim[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
mithras Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abicim.. açmamla kapamam bir oldu ehea rüyamda görsem korkarım nedir onlar öle :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected]
Craven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIR BU NEEEEEEEEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAA bunun üzerine chop suey klibi izlemem gerek anca keser[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Craven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bide sözleri de sallıyo kıçından be hatta introsunu bile şarkının eksik çaldı[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Craven sen dinleme beni, yedek şarkı bulundurma, delir böyle .)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Craven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ya 2 kere dinledim bide ne diosun demekki ne örenmişim 1.cover indirirken söyleyeni önemsemeliymişim.her cover inmezmiş 2.Volfied ı dinlemeliymişim.verdiği öğütler benim iyiliğim içinmiş[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bu ne iirenç bişi böle kucağımda bi kedi warken izlemeye dayanamadım açıkçası.[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız
Öne çıkan mesajlar