Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 We Like Tha MoooNn! Portlek gozlu manyak 2 kedi sarki söylüyor yada en azindan söylemeye calisiyor.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 "kedi"?!?! kediden başka herşeye benziyo bunlar!:) ilginç bişi...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Eheuhe kedi demeye bin şahit lazım başka bişeyede benzetemedim şimdilik kedi kalsın sonra bu mahlukatın türü hakkında daha geniş kapsamlı bi tartışma yapılır. :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Spongmonkeys yazıo ve ayaklarına bakılırsa maymna benziyolar ama gitar çalanın tellere uzanan patisi özellikle kedi bacağına benziyo Adam bence o aptal ağızlar ve gözler yeine mantıklı biş koysaymış güzel olurmuş[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Anasayfada kittens yazıodu ondan kedi yazdım o kulaklarla fln daha cok koala(yanlış yazdım galiba) türü bi hayvana benziyor.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ehe duyduum en iğrenç şarkı bu kadar anca olabilir eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bünya, Lavigne'in Chop Suey coverını dinlemedin heralde?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 nası yani? lavigne dediin ne avril mi ne kız o mu chop suey coverı hatta?[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abijim koptum yaw! ehueuheuhe bune böylee çok iğrenç birde annamadığım bir konu var bunlar hiç kediye benzemiyor? euheuuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 kazaa ya girin avril lavigne - chop suey diye arayın şarkı insin (hemen iner) sonra winamp i açın (şarkıyı oynatmayın!-for your own safety) enqueue edin şarkıyı, hemen sonrasına başka bi şarkı koyun (size herşeyi unutturan, gaza getiren ya da sakilnelşemenizi sağlayan bir şarkı) chop suey i açın, anlamsız gitarı ve çıılıkları duyun, sonra bi bebek ağlama sesi duyun ve b ye basın nefret ettim bi aralar SOAD dinlediim içn kendimden bu coverdan sonra, ve avril dinlememeye yeminliyim[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abicim.. açmamla kapamam bir oldu ehea rüyamda görsem korkarım nedir onlar öle :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIR BU NEEEEEEEEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAA bunun üzerine chop suey klibi izlemem gerek anca keser[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bide sözleri de sallıyo kıçından be hatta introsunu bile şarkının eksik çaldı[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Craven sen dinleme beni, yedek şarkı bulundurma, delir böyle .)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ya 2 kere dinledim bide ne diosun demekki ne örenmişim 1.cover indirirken söyleyeni önemsemeliymişim.her cover inmezmiş 2.Volfied ı dinlemeliymişim.verdiği öğütler benim iyiliğim içinmiş[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bu ne iirenç bişi böle kucağımda bi kedi warken izlemeye dayanamadım açıkçası.[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar