Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AvA yine öne aldı....14 subat teslim tarihi....

menace

Öne çıkan mesajlar

sallamayın işkembeden. sendit tamı tamına 22 yılda gönderiyor. salyangoz kargo ile anlaşmaları var, koca kargo konteynerini iki salyangoz çekiyor.

geyik bir yana, ben olsam ava'ya güvenmezdim. adamların referansları pek iyi değil oyun dağıtımı konusunda.[signature][hline]no pity. no mercy. no regret.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar dıkkat etdınızmı bılmıyorum ama bısı dıyecem avanın ılk gırıs sayfasında ayın 14 dagıtım dıyo bu tamam sonra gırıyonuz ayın 21 dagıtım olacak dıye eger dıkkat ettıysenız altda kangurum var ben ordan almaya basdım ve ayın 14 de ordan dagıtımı var dıyolar bana gore o ılk basdakı 14 dagıtımı yazan kangurunun dagıtımı olabılır avanınkı ıse 21 olacak gıbıme gelıyo bende demesı dıkkat bu konuya[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Sosyal ağlarda paylaş

walla aral ea nın oyunları gayettte güzel türkiyeye getiriyor bence aral ithalat esen yerine blizzard bayisi olsaydı daha iyi olurdu. Daha adam gibi şirket bence.

Bana da telefonda Bandrol bekliyoruz dediler. pazartesi olurmu tarih verirmisin dedim kesin bişi yok işallah önümüzdeki hafta satış noktalarında dediler.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için haftaya cumaya kaldı. Umarım dnr da çıkar o vakte.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...