ChoTaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yaw arkadaşlar benim bilgisayarda çok garip bi problem meydana geldi. müzik dinlerken [program farketmiyor], klavyenin tuşlarına bastıkça sesler bozulmaya, takılmaya başlıyo. klavye tuşlarına bastıkça oluyo. task manager'dan baktım, cpu load da artıyo tuşlara bastıkça. fakat hangi process olduğu açıkça görünmüyo. genel process'lerde çok az bi artış oluyo. bu tarz bi problemla karşılaşan var mı acaba.. lütfen bi yardım eli uzatın yaw. delircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yok böyle bir sorunum benim. Updatelerim tam... Garip geldi epeyce. Kolay gelsin.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 klavye usb mi dicem ne alaka diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok normal bildiğimiz klavye. update'lerden olduğunu sanmıyorum. çünkü xp'den önce de olurdu bu hatırlıyorum. sonradan kendi kendine çözülmüştü. ama şimdi çözülmüyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kötü yazılmış bir keylogger olabilir mi acaba? task managerdan garip gözüken process leri kapatıp deneyebilir misin?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yok yaw o da kar etmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar