MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Uzun Zamandır Tarih Bölümüne Giriyorum Ve Burdaki Bir Çok Yazıyı Arşivliyorum ancak Konuyu Okumadan Yorum Atanların Anlamsız Mesajları Yüzünden Arşiv Helak Oluyor Lütfen Bu Konuda Çok Rica Ediyorum Ayrıca Gecen Gun Babamda Girmiş Tarih Bolumune Ilk Defa Paticige Girdi Heralde :-P Neyse Baktım Tarih Bolumunde Ne Oldu Dedim BirKaç Yazı Çok Hoşuma Gittide Yorum Yapanlar Anlamsız Konuşmuş Cevap Yazacaktım Nerden Oldugunu Bulamadım Dedi :) Lüt Fen[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 vay be babaya bak .. bu ne güzel bi samimiyettir , baba oğul aynı foruma takılmak.. bizim babamız böle diil ki anasını satıyım .)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar