Divinity Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ho$gelmissen ben karsiliyim seni :) Az sonra biri sana neler yapman gerektigini anlatan bi post atar sende rahatlarsin ehe[hline]What does not kill,makes stronger. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hoşgeldin Divinity. O sorun bazı üyelerde ve bir adminde de var, seninle 4 kişi oldular sanırım toplam =] Nedenini bilmiyoruz ama, veya bulduysak da ben bilmiyorum ehe. Teknikten anlamam, en iyisi sana tanıtım yapayım ben sadece. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. İyi eğlenceler =] eheh bende milli oldum :D[hline]What does not kill,makes stronger. [Bu mesaj thanatos tarafından 13 June 2003 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj thanatos tarafından 13 June 2003 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bak çekirge thanatos, ustalarını örnek alman güzel ama quote yerine edit dersen daha rahat copyler, daha güzel pastelersin. ;) Hoşgeldin divinity, linkler geçerli =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hehe newbie lik iste usta pardon :p[hline]What does not kill,makes stronger. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 selam divinity sana iyi eğlenceler.aman benim gibi foruma resmini yollayıp ortalığı karıştırma:D[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Belphegor, 13 June 2003 11:36 tarihinde demiş ki: selam divinity sana iyi eğlenceler.aman benim gibi foruma resmini yollayıp ortalığı karıştırma:D[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. heheh senin gibi karizmatik arkadaslarla ayni ortami paylasmak bile beni bi acaip yapiyo :D[hline]What does not kill,makes stronger. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hahah gördüüm en kötü c/p bu gerçekten :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 selamlar[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Blackice, 13 June 2003 12:09 tarihinde demiş ki: Hahah gördüüm en kötü c/p bu gerçekten :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... teveccuunuz.. :D[hline]What does not kill,makes stronger. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.