Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Açılırken Şifre Sormama sorunsalı (sorsun istiyorum)


karpuz

Öne çıkan mesajlar

MSN kendi kendine LAK! dike açılıyor. Oysa ben açılırken şifre sormasını istiyorum, kendi kendine açılmasın istiyorum. Ayarlarda göremedim. Eğer böyle bir seçenek yoksa gerçekten microsoft büyük bir öküzlük yapmış demektir... Nasıl yapıcam yok mudur bir yolu?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım xp ve 6.2 msn kullanıyosun. soyle yap olur ben xp kullanırken oyle yapmıstım. messenger acikken once oturumu kapat de sağ alttan sonra oturum ac dediginde sifre sorması lazım o acilan pencerede de sifremi hatirla diye bi secenek var o isaretlidir onu kaldır olur bence. ben daha evvel boyle bise yapmıstım ama simdi xp kullanmadigim icin tam hatirliyamıyorum.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çalıştıra gel:
"control userpasswords2" yaz (tırnaklar olmadan).
Gelişmişe gel orada Parolaları Yönet var. Tıkla ona.
Oradan MSN accountunu görececeksin. Üstüne gel "kaldır"a tıkla.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected]
www.noir.gen.tr
www.yavuzcetin.com
Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ş harfi yerine s kullanırsan tabii bulamam... Hem suçlu hem güçlü diye boşuna söylemiyorlar... (tabii burda adminlerin, aramada ş ile syi bir, g ile ğyi bir, u ile ü, ı ile i, ö ile o ve ç ile c yi aynı bulan bir sisteme geçmeleri gerektiğini de görüyoruz.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!

[Bu mesaj karpuz tarafından 07 Şubat 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xp kullanıyorsan bundan kolay ne varki. denetim masısına gir ordan kullanıcılara gir kendi kullanıcını seç ağ parolalarımı yönet diye bi seçenek var karşına msn'de açılan kişiler geliyo onların içinde Login Net Passport var onu sil msn'i kapat yeniden aç sifre soracaktır. Hepsi bu kadar basi :D :D :D :D :D[signature][hline]
:-O :hrr: *!Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar* :hrr: :-O
msn
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok xp ingilizce kullanıyosanda Start/Setting/Denetim masası na gir ordan user accounts' a gir. Advanced' e gir ordan manage password a gir karşana msn listeleri çıkar. ordan İster Login Net Passwordu sil istersen hepsini sil hepsi bu kadar.
:D :-) :D[signature][hline]
:-O :hrr: *!Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar* :hrr: :-O
msn
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 09 Şubat 2005 04:47 tarihinde demiş ki:
MSN diye aratıp tüm başlıklara bakacak mıyım? Ohoo sen beni boş gezenin boş kalfası sandın ha... MSN hakkında 190 küsür topik açılmış... Hani 10 tane olsa tamam da...

Dogru arama yaptigin zaman 3 sayfa sonuc cikiyor ve 3. sayfada da 4 tane baslik gorunuyor. Burada konulara tek tek girmene gerek yok. Ayrica 2. ve 3. sayfalara bakmana zaten gerek yok. Konuyu 8 Ocak da acmisim ve konunun 2. gune sarkmadigini dusunursek aramada 1. sayfanin baslarinda konuyu gorebilirsin. Bunun icin bos gezenin bos kalfasi olmana gerek yok. Zaten dogru arama yapsan hemen bulurdun ve bu kadar zaman kaybetmezdin.

@placebo: Dogru aramayi yaptiktan sonra herkez herseyi bulabilir. Gerek paticik icin gerekse genel olarak..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya üff açmış işte adam olmuş bitmiş yani ne bu kadar uzatıyosunuz şu arama meselesini karakedi de defalarca dedi bu olayın bokunu çıkarmayın diye ,her şeyi arasak günde sadece 20 tane topic açılır o zaman

forumu sırf arşiv diye kullanmak istemeyiz dimi, ?

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 09 Şubat 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...