Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 seattle yendi ama fortsen denen elemanda ceza alacak webberla dalaştığı için
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 orda webberın bişey yaptıgını görmedim valla tabi küfür fln etmiş olabilir fortsonda niye celallendiyse durup dururken... sacramentoda biraz salak zaten öne geçti yakaladılar öne geçti yakaladılar sonra yenildiler.bu arada webber triple-double yapamadı dimi?
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yapamadı galiba yapsaydı söylerdi murat yada kaan (kankamız oldu artık bunlar :) ) çok güzel maçtı açıkçası seattle ın sezon içindeki diğer karşılaşmalarda 2-0 önde olması ve sacramentonun hiçbir oyuncusunun (özellikle bibby, miller veya webber seçilebilirdi) all-star seçilememesinden dolayı sacramento çok konsantre başladı maça maçın güzel geçme sebeplerinden biri buydu zaten hatta yanlış hatırlamıyosam 4.çeyreğin başında bi istatistik geldi maç o süreye kadar 9 kere berabere olmuş, 16 kere de öne geçen takım değişmiş ne kadar zevkli geçtiğini tahmin edersiniz artık :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 webberın istatistik: 19 sayı 9 reb. 9 ass. yani sıyırmıŞ:)3 maç üst üste yapamamış oldu[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 webber istatistik iyi tutturuyor ama kacak oynuyor hep, hic iceri yuklenmio fln.[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 maalesef webber eskisi gibi içeriden oynamıyor sürekli dış atış we bunuda çok iyi attığı söylenemez all stara alınmamasını ben çok yadırgamıyorum
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Gene güsel smaclar flm wardı. güsl maç oldu izledik i$te :)[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çaylak nick collinson dikkatimi çekti son dakikalarda 3 4 hücum reboundu aldı
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 o da fortson atılmasa olmayacaktı :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh zaten o fortson olayından sonra moralide bozuldu biraz sacramentonun.webberın yanından yürüyerek turnikeye fln girdiler =)
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 webber'da ne zeki adam gazı verdi adama attırdı sonunda bide ceza alır gereksiz bi adam gerçide bu arada maçı şimdi izledim cidden çok zevkli bi maç oldu webber'ada üzüldüm keşke yapsaydı tripledouble.[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar