KoLCu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya arkadaşlar ben nette bir dosya indiriyorum exe uzantılı olması alzım neyse bitiyor programı indirmek... fakat açılmıyor! ne bileyin bunu ne ile açmak istersiniz uyarısı geliyor... programın açıklamasında "InstallShield (R) Setup Launcher" yazıyor... bunu nasıl açabilirim? yada kısaca exe olan dosyaları ansıl açabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çift tıklayınca açılması lazım.zira kurulum dosyası. ama açılmıyorsa trojan vs olması muhtemel. mesela ne bu exe dosyası? kaç mb boyutu biraz bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya oyun dosyası 650 mb felan 2. defa yükledim yine ollmadı cift tıklatınca açılmıyor suan zaten belirsiz olarak gözüküyor çift tıklayınca neyle açalım diyor windows... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bana şey alzım hani olurya bin cue yi fln deamon la açıyoruz onun gibi exe dosyalarını açmak için yardoımcı bir program lazım ... zaten dosyadan özellikerine bakınca "InstallShield (R) Setup Launcher" dosyası diyor fakat İR ile gormuyor...?? anlamış deilim yani... pc format atalım dedik 1 gün once neler geldi başımıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 edit: hay ben bole işe ya:) neyse düzelttim salak bir dl proframı kullanırsan bu gelir başına sakın freedownloadmanager adında dl programını kullanmayın adamı deli eder ya üşünün kotalı dls da bana 650 mb lik dosyayı 2. defa indirttirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ee nasıl açtın.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ad değiştir , öesela ismi "asd" idi onu "asd.exe" yap (hani tanımsız gözüküo demişsin ya , eze olduğundan eminsen böle yap)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar