Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnomelar!

TOSA

Öne çıkan mesajlar

said:
_ILuVaTaR_, 11 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
bu arada ölünce item gitme olsaydı hiçte zevk almazdım şahsen.sen quest yaparken başına 5 tane pk gelseseni reskille baglasa mezarlıkta kamp yapsa bütün itemlerin düşse güzelmi olur?

peki sen birini kovalasaydın ve bi dolu item oldugunu bılseydın çantasında!
heyecanlı olmazmıydı düşmanını kesmek?

[Bu mesaj TOSA tarafından 11 Şubat 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şmimdi bu oyunda teknik açıdan olurmuydu olmazmıydı onu bı kenara bırakırsak!

mesela üzerindeki itemları kaybetmemek ıcın banka, auxion house, vendorlar .... a fln gidip alım-satım işlemlerini yaptıktan sonra , maceraya çıkabilirdi oyuncular!

zaten loot tarzı bişi olsaydı, üzerimizdekilerin lottlana-mamasını , sadece cantadakılerın gitmesini isterdim!
tabi quest itemları hariç!...[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters]....

Capt. Ferrowich [HorseLords]....
Sosyal ağlarda paylaş

eheh bak şöyle düşün şimdi grinding yapıyosun bi tane legendary item buldun(!) çantanda duruyo yada ahde satcagın icin kullanmıyosun sen tam sehre döncekken karsına 3 tane adam cıkıyo seni kesiyolar res oldugunda bakıyosun item gitmiş.pek cok insan böyle seyler yüzünden oyunu bırakır bence.zaten böyle g3nkcilerin sayısı pek az olmadıgı halde böyle birsey sayılarını yükseltir ve serverlar oynanamaz hale gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 11 Şubat 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
tosa peki senın basında bir psikopat olsa senı kese kese maymun etse itemlerın gitse sen zevk alırmıydın ben almazdım :)

Belki mazoşistim... :) bende ona göre beklerdim gitmelerini canlanmazdım :P[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters]....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 11 Şubat 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
eheh bak şöyle düşün şimdi grinding yapıyosun bi tane legendary item buldun(!) çantanda duruyo yada ahde satcagın icin kullanmıyosun sen tam sehre döncekken karsına 3 tane adam cıkıyo seni kesiyolar res oldugunda bakıyosun item gitmiş.pek cok insan böyle seyler yüzünden oyunu bırakır bence.zaten böyle g3nkcilerin sayısı pek az olmadıgı halde böyle birsey sayılarını yükseltir ve serverlar oynanamaz hale gelir.

tamam ben öyle düşündüm :) haklısın bi yerde ama
bide sen şöyle düşün;

örneğin cantan tıka basa dolu! Bohça gibi :p
ılerde karşıt gruptan birilerini gördün sana dogru geliyolar...
baş edemeyecegını anladın ve başladın kaçmaya ! kovalamaca deli heyecanlı olmazmı?

yada lootlanamadıgını bıldıgın halde de bu kadar heyecan duyarmısın? yada yukarıdakıne nazaran duyarmıydın?

yada tam tersini düşün !
biri senden kaçıyo onu lootlayabılecegını bıldıgın zamanmı daha sıkı markaj uygulardın :)
yoksa normaldemii?

yani biri beni deli gibi kovalıyo öldürmek içinde peşimi bırakmıyo olsa, heyecandan kahkaha bile atarım:)
çünkü adrenalini arttırıyo
tabi herkesin görüşü farklıdır[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters]....

[Bu mesaj TOSA tarafından 11 Şubat 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Uo'da yeni başlayanlar,dediğin gibi heyecan duyardı.Elindekileri kaybedecek diye,doğru düzgün oynayamadan,büyük bir heyecanla beklerdi.Tabi bu dediğim Uo'nun Resimli Chat olmadığı,bana göre en güzel zamanlar olan Snn zamanıydı.

Burada loot serbest olsaydı çoğu zaman bayardı.Bir zamandan sonra insanlar sıkılırdı.Bu şekilde daha verimli olmuş.

Gnome konusuna gelince,her ırkın olabileceği classlar olması gerekli ama dedğiniz gibi,Gnoma ufak tefek bir şey ve warrior olması biraz komik gibi duruyor.

Daha çok büyü kullanan classlar olsa daha mantıklı olurdu,veya kendilerinin kullanabileceği makinalar.Ama işte bu gidişatı bozar diye yapmamışlar.

Half-Elf gibi karekterler diyecem,sanırım onlarında Warcraft ile alakası yok.

Bence Blizzard bizden çok düşünmüştür bu konuda ve en iyi kararları almışlardır.Siz zevkinize bakın.

iyi oyunlar !
Sosyal ağlarda paylaş

ya burada bu kadar yazmışsınız..

da ne yani şimdi siz burada yazdınız diye gelecek blizzard yetkilileri yeminli tercüman tutacak ya da türkçe öğrenip oturup bunalrı okuyup "vay ulan doğsu söylüyor çocukalr hemen değiştirelim" mi diyecek?

burayab ayzıncaya kadar blizzardın resmi sitesine yazsanıza?

hiç işte havanda su dövün anca boşa lak lak yapın

arada fena fikirler yok değil ama buradan hiç bir şey yapamazsınız anca birbirinizi kerterek ego masturbasyonları yaparsınız

bir işe yarayın oturun bu tartışmaları resmi forumlarda yapın..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim çok şeker bi Gnome mage i m vardı beta da lvl 42 normal serverda ki büyük cüsseli arkadaslar beni yakından tanır sanırım :P bence cok güzel bi ırk sizi arkadan bi tauren arkadas kovalarken bi anda tepelere tırmanınca sadece uzaktan bakmak la yetiniyor size :) bi artısı da party le gidince kimse size dalmıyo ilk olarak ufak tefek görüp sonra keseriz diyolar sonra karşı parti tamamen yatıyo :) bu arada Gnome acıcaksanız pempe saç çok hoş duruyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...