Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnomelar!

TOSA

Öne çıkan mesajlar

ne takiosunuz ki buna kafayi class - race dagilimlar zaten rezalet wow'da... bu dunyanin lore'u boyle kardesim diyip geciceksin mecburen

masallah ayi gibi cusseli orclar, dwarflar rogue olup sessiz sakin gizli isler cevirebiliosa, gnome warriorda etrafi dagitir...[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 08 Şubat 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
ne takiosunuz ki buna kafayi class - race dagilimlar zaten rezalet wow'da... bu dunyanin lore'u boyle kardesim diyip geciceksin mecburen

masallah ayi gibi cusseli orclar, dwarflar rogue olup sessiz sakin gizli isler cevirebiliosa, gnome warriorda etrafi dagitir...

Haklısın şimdi buna laf edene kadar neden Dwarf Rogue'a laf etmiyorsun dersen fazla söz edemem ama kimse inkar etmesin lütfen, Gnome Warrior çok daha saçma ötesi bir boyut ya... Sadece tartışıyoruz anarşik, sistem karşıtı elemanlar değiliz. Pati forumlarında vardığımız ortak bir kararla da oyunun içeriğini zaten değiştiremeyeceğiz sadece fikir beyanları bunlar.[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN

[Bu mesaj Warri tarafından 08 Şubat 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 08 Şubat 2005 02:05 tarihinde demiş ki:
sen begen diye yapmadilar!
gayet guzel!
ben seviyorum!
zaten sevmesem ultima online oynardim!

bu oyun zaten Uo nun özelliklerine dayandırılsaymıs yanı heyecanı, atmosferi, falan biraz daha benzeseydmıs wow supppper olurmus!
e bızde dıyoruz kı bazı ozellıklerı kaldırsalar wowun atmosferı cok daha guzel olur! gnomm u kaldırıp yerıne half elf koysunlar
harbı harıka olur
bı de fa goremıyosun ya ormanda ılerde bı allıance goruyom ama ne ?!!!
çalı kadar boyu var
npc mı player mı bellı dıgıl kı
bıde bu acıdan dusunmek laızm

hem sakın sımdı git uo oyna demeyın cunku ondada goruntu cok antika kaldı artık
wowda kı eksıklıklerı soluyoruz bız ! hatta fazlalıkları

!!!!!!!!mesela loot olayı nın olması şart!!!!!!!!

lvl 40 yada 60 a geldımmı bitti işte
oynayanların yarısı bırakır sıkılıp

vs vs vs
ama tabı konu gnomme olunca gnomme ların eksıklıklerı yada kendıleıyle ılgılı elestırı yapıyoruz

haliyle
Sosyal ağlarda paylaş

deadmines questini yaparkene bi arkadaşın söyledi lafı aynen alıntı yaparak yazıyorum....

"gnome mage = DAMAGE!!!"

TOSA bu yüzden istemiyo galiba:-P
ayrıca lvl 60 warrior videosunda çıplak lvl60 gnome mage in warrior u en hızlı alan class olduğunu belirtir ; konuyu iyice dağıtıp anarşiye yönlendirip ortamdan kaçarım...*sprint*+*evasion*[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TOSA, 08 Şubat 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
said:

oldu cnm.her adam günde ortalama 1 kere ölse günde 5 item kaybetse 10.000 player dan 50.000 itemin server a girdiğini düşün. ki bu en az böyle.
hem çok kalabalık olsun
hem bu grafikler olsun hemde loot olsun demek için daha erken.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JuM, 08 Şubat 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
said:
TOSA, 08 Şubat 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
said:

oldu cnm.her adam günde ortalama 1 kere ölse günde 5 item kaybetse 10.000 player dan 50.000 itemin server a girdiğini düşün. ki bu en az böyle.
hem çok kalabalık olsun
hem bu grafikler olsun hemde loot olsun demek için daha erken.

o bahsettiğim loot sadece bir fantezi...
yani bir süre sonra sıkılacak insanlar...
kacmanında bı heyecanı olmalı
arkandan kovalayanında DAHA FAZLA heyecanı olmalı
uzerındekılerı de(inventory) kaybetme endışesi heyecanı olmalı
bu sekılde olsaydı bence HERKESİN bu oyunu sureklı oynaması ıcın hıc bı engel kalmazdı
cunku zevk alma olasılıgın bidefa tartısmasız ARTACAKTIR

Yanlış mı?

seerver acısından bılemıyorum tabı kaldırırmı kaldırmazmı
teknıgını bılemem ama bı yolu elbette vardır
kısıtlama getırırsın bazı ıtemlara
ömür biçilir mesela yiyecekler 2 gün beklerse yok olsun
bazı cok onemlı olmayan ıtemlar nesneler yok olsun bellı bı sureden sonra yada ne bılıyım alternatıf bı cozum bulunur

hem ayrıca lootu gecelım....
gnome hakkında varsa bı düşüncen ondan bahsedelım
konu dagılmasın :p

[Bu mesaj TOSA tarafından 08 Şubat 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki daha da çok heyecan katar ama teknik olarak imkansız.Çünkü devasa player var serverda. Gnomelara gelince ben lin2 de dwarf ın bayan karakterini gördüğümde oyundan soğumuştum.sonra wow için siteleri geziyodum bi gün ırklara bakiim dedim oraya bi kaç tane gnome resmi koymuşlar. Bende sandım adamlar öylesine hani bi ara nostalji hesabı street fighterda falan anime-manga tarzı kafaları büyük gövdeleri küçük karakterler vardı onun gibi bişey geyik olsun diye koydular sandım.sora bi baktım bütün sitelerde benzer resimler var. bastım kalayı dayanamadım. Ally dan soğudum. Geçende baktım türk kardeşlerim ally şöyle lamer şöyle kalabalık şöyle böyle deince... dedim horde olup bu gnomeları ezmek türk kardeşlerimin de yanında olmak lazım die..

[Bu mesaj JuM tarafından 08 Şubat 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

WOWCULARDAN İNCİLER: :)

said:
Silthanas, 06 Şubat 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
malesef benim de uyuz oldugum bir irk..japonlarin te$hir oyuncaklarindan farklari yok, rengarenk giysiler, kisacik boylar, ince uyuz eden sesler..

bir de dwarflara kil oluyorum, zira dwarf rogue denen sacma sapan bir kavram war oyunda, senden benden hizli ko$uyor 250 kiloluk eleman..
:)

quote]Lind3r0th, 06 Şubat 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
Zaten dwarflara rogue koyma aklı nerden geldı anlamadım blizzard sormak lazım kütük gibi bir adam ve rogue yani taurenden rogue nasıl olurdu merak edıyorum hatta hatta dwarf priest oda güzel :)
Gnome konusu ise çok bomba şahsen ben horde olarak çok seviyorum komikler zaten insanlar gülsün die konmuş bir ırk

said:
CriZz, 06 Şubat 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
bence gnomelar supper

said:
Silthanas, 06 Şubat 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
gully dwarf'tan da ne mage olur be, uf yani..

int 2, 20 mana, once arc. int atsa, 2 fireball rank 1 atar,
3. yu zaten atamaz cunku beyinleri mod 2 ye gore cali$iyor =P

Hehueh

[Bu mesaj TOSA tarafından 08 Şubat 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence gnomelar yam komedi adamları ne zaman göresem hey u little one falan diyom onlarda gülüo bisi demiolar sevimli şeyler bi kere bi anda bi gnome önüme cıktı(ilk defa gnome görmistüm)hoyt die bi anda kndimi tutamadım güldüm(oyundada lol dedim)adamda anladı heralde(odaya zıplayan bi gnome olarak girdii icin) oda güldü :D :D lol ama walla seviom keretaları hobbit gibi bi havaları var.

Bu arada kimse dwarflara laf etmesin!bizim stormwind onların Iron Forge yanında...

Ama bu dwarflarda SW nin bi bölgesini walla t ozduman etmis nefes alınmıo!ama SW deki köprüdensuya atlama zevki hic bi yerde yok :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

A gnome, a dorf, and a NE walk into a bar.

The bartender says "what'll it be?"

The Dorf says "A bearded lady"

The NE says "A flamming little boy"

The Gnome says "I'm 2 feet tall. I come up to your knees..what do you THINK I want?"

ehaeh

[Bu mesaj EarS tarafından 11 Şubat 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle gnome olcam başladıgımda
ehe hasta oldum tiplerine

çam yarması taurenleri, orcları falan dövüp ufacık çocuktan dayak yiyen biriyle dalga geçer gibi dalga geçicem birde[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 07 Şubat 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
gnome'lerle Dwarflar arasında bi çekememezlilik , rekabet görüyorum bu sıralar fazla gözüme çarpmaya başladı bu tür olaylar.Aralarındaki sorunu henüz çözemedim ikiside minik diye midir nedir :) ( hayırr biz daha minikisss falan diyemi tartısıyor bunlar )

örneğin : Dwarflarda Anti Gnome topluluğu diye bir guild var

gnomlarda buna cevap olarak Anti Dwarf toplulugu kurmuşlar

bazen grouplardada rastlıyorum gnome varsa girmem olaylarına falan anlamadım.. gitti :)

hayır olur inşallah bu işin sonuda çünkü ben bir ally olarak hepsini seviyorum :)

hehe valla tekrarlıyorum bi dwarf gelipde karşınızda götünü döner hareket ederse şaşmayın :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

bıdı bıdı gidip gankleriz milleti
sonrada cesedinin çevresinde dans eder şarkı söyleriz[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..

[Bu mesaj Popeye tarafından 29 Mayıs 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...