AsTe2000 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Funny dosyasını silmek icin ne yapmak gerekio acil yardım gerekio pls ne kadar silsem de fayda etmio bildiginiz bi program fln warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 antivir - norton...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsTe2000 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oke bi deniim bakim olur isallah bıktım bu virus olayından saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 her zaman söylemişimdir en temizi format.[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu sabah bi kalktım harddisk sesinden kalktım. deli gibi çalışıyo kart kurt.. restart attım windows geri gelmedi.. cd yi taktım formatı çaktım duşa girdim çıktım network ayarlarını yaptım kurulumdaki sonra işe gittim geldim windows kurulmuştu.. sp2 li hemde bu kadar kolay windows kurulumu yaptığımı hatırlamıyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar