Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm agzindan çikani kulagin duyuyo mu.. babaannesine ...
ehuehueheuh hiç gülücem yoktu walla...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
Kimin sıpasısın acaba? Bir isim versen gidip dövsek senin gibi zavallı melur bir sıpacığı böyle yetiştirdiği, bu hale getirdiği için?

*Bu yeni kuşak daha mı sorunlu, daha mı şımarık, daha mı özgür? diye durup bir düşünür."[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Mesaj tarihi:
said:
veruca_salt, 10 Şubat 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
olgun kadınlar..hayvanlar..bush..güsel..:Dalem şu gençlik ha...:D

[Bu mesaj veruca_salt tarafından 10 Şubat 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]

değişik fantaziler..[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
hey yanlış anlaşılmasın takdir ettiim falan yok...hatta yermiştim kendimce..anlaşılmamış,üzgünüm..[signature][hline]* veruca¹º*
..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep..
Mesaj tarihi:
bende asigim kardeism hemde bgn asik ooldum....
ehuehuehueheu
onu cok seviyom...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 11 Şubat 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
geleceğin jigolosu karşınızda işte

yok o geleceğin astronotu[signature][hline]alkolik
pAAL' 05
Mesaj tarihi:
14 şubattan bir hafta öncesi ve 14 şubat arası bu lafı söyleyene kimse inanmaz kolay kolay(aşık oldum ben de dien biri vardı, belki başkası da vardır, laf sokmak deil amacım ztn sölüorum sadece). saf birini bulmuşun, ne güzel.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Mesaj tarihi:
ya en azindan 14 subata tek girmicez gardesim belki asik olduk ama bundan karsi tarafin haberi yok...bir an önce sölelem gerekir..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
  • Yeni Oluştur...