Nereid Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 uykusuzluk desem değil karanlıksızlık en ufak bir ışık ihtimali bile gözümü almaya başladı kaçtım geldim bende yatağımdan. ayıcığını fırlattım.sonra ayıcığımı.sora gaza gelip battaniyeyi fln. baktım dik dik, yırtamadım ne resmini ne aynayı. bekleyemedim işte. zamanla beklerim. zaman bekler veya. bekler bekler. neyse, rahatsız etmiyim. üşü sen masal anlatmadığın için hayallerim.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bu nasıl bir ruh haliyle yazılmış bir şiirdir. Gerçi sanırım bu şiir değil bir anlık duygu patlaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hemde ne patlama :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hakikaten bişi anlaşılmıo yaa nedir bu yaa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kendini kendi dilinde anlatmissin . bunu yapan yazarlar cok az... helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 teşekkür ederim çok.. uyku tutmadı uyku yoktu yok zaten artık herneyse yazdım ben de öle sonra uyudum zaten :) ruh halim.. ya karalama defterine her yazışımda soruluyo bu zaten ben bi bilsem ruh halimi? ruh? o ne? :)...[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar