BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 warrior chara baktınmı :-P belki bankaya koymamışındır hava mava atcam derken[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yoq bea bankaya kac kere baktım hemde bi o charla girip bi dieri ile 7 8 kere! giat axe ni birinide bana llanapsyick mi ne portekizli biri vermisti bana exp kastırırken akrep gibi bişiylerin yanında bi sürüde para kaybeedrim lootlarlar felan diye gidip hemen bankaya atmıştım hepsini![signature][hline]Server: Ares 1 - 2 (hangisine girebilirse) Nick : Kefase Class: Kendini Mage sanıyo Race: insan takliti yapıyo LvL: Enson 35 di ( boyuna level artacagına dusuyo 2 gundur) Clan: Hergün degişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hmm. ozman admin senin baltaya hasta oldu kendi kullanıyor:D Böyle bir şey le karşılaşmaştım. SAğlıklı bi cvp veremem.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 uahuah illegal baltaymış haram para ile alınmış demekki yada Boss hakkını helal etmemiş[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ha unutmadan yalan soylemem için bir neden yoq! item vrya gösteris manyagı degilim! dün qQq adlı arkadasa tanımadıgım halde warrior charda bankamı boşaltıyodum! yani saklı felan birseyim yok kimseden![signature][hline]Server: Ares 1 - 2 (hangisine girebilirse) Nick : Kefase Class: Kendini Mage sanıyo Race: insan takliti yapıyo LvL: Enson 35 di ( boyuna level artacagına dusuyo 2 gundur) Clan: Hergün degişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 evet cocuk iyi cocuk bizzat test ettim :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaw bana hersey haram sabah premium paket aldım daha kullanmak nasip olması :) server a giremiyom gitti 1 gun bosuna :( abdestmi alsam ne 10 yılsan sonra :P[signature][hline]Server: Ares 1 - 2 (hangisine girebilirse) Nick : Kefase Class: Kendini Mage sanıyo Race: insan takliti yapıyo LvL: Enson 35 di ( boyuna level artacagına dusuyo 2 gundur) Clan: Hergün degişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bankanıda bosaltmadın yalanci tradeden vazgectin :P MSN yi ac preuium ilgili bişi sorcam[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oQ[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oQo senin clanın town degilmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yalancı deme sen kendin tradeyi bozmadınmı mauller degil axeleri ver diye maul + silver boşaltmaya baslamışken :)[signature][hline]Server: Ares 1 - 2 (hangisine girebilirse) Nick : Kefase Class: Kendini Mage sanıyo Race: insan takliti yapıyo LvL: Enson 35 di ( boyuna level artacagına dusuyo 2 gundur) Clan: Hergün degişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaslar fiberoptik kablo yapılmış sonunda ama simdi de ares 1-2 giremiyoruz böle sansın a.k ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 quanzi benim char ban yedi :) ama Clan CSG e girmedi clan sahibi blackholej oyuna az girio[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Quanzi, 31 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: arkadaslar fiberoptik kablo yapılmış sonunda ama simdi de ares 1-2 giremiyoruz böle sansın a.k ben nası düzelmiş.. ? ben bi deyişiklik goremiyom..[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yok bea daha duzeltme muzeltme yoq aynı duruyo[signature][hline]Server: Ares 1 - 2 (hangisine girebilirse) Nick : Kefase Class: Kendini Mage sanıyo Race: insan takliti yapıyo LvL: Enson 35 di ( boyuna level artacagına dusuyo 2 gundur) Clan: Hergün degişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aresler gocmush durumda sitede de birsey yazmıo forumlarına bakcam forum sayfası da gocmek uzere.xigenonda diez de karaketeri olanlar oraya kasar artık aresler gelene kadar[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 server bakıma girmiş dedi birisi[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 10.000 bakımı herhalde[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 YA BU SEXİ KİMDİR BENİM ACCOUNTUMU KUlLANIYOR[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar