MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 beyler areste oynaytanlara soruorum ares ne zamandan beri kapalı bir bilginiz var mı yada ne zaman açılacak ( ares 1 için soruyorum) allahın ares 2 sinden baydım lagın allahı oldum resmen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aynen :([signature][hline]R.madboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sabah sekizde acıktı sonra ne oldu bilmiorum ama bu forumlarda server durumları ileilgili bir link vermistim onabakarsan hangileri su an calısıyor gorebilirsin.Su an turkiye baglantıları da gayet sorunlu.internet baglantısı yunanistan uzernden alınmakta.Sorun internet baglantısından da kaynaklanıyorolabilir[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 7 den beri giremiom bugun sabahladım Beyler 7.ci keyde Kaldım nerede cıkar?? dün gece paso aradım bulamadım ORCLAR icin 7.ci key nerede??[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 mrp linki bir daha verebilirmisin ben kaçırdım heralde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 breth in icinden yukarı cıktıında bosh biyer war. ya ordadır ya da linate in ilersinde hemen haungalar war onların ust kısmında bi koy war.orada olabilir.Zamanında bir topic acıldı key lerleilgili bir de ona bak[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben demon hunter prince :P O topicde Humanlar vardı :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 selam demon hunter :) bak sen klandaki konushtugumuz olayı merak etme.Sadecebiraz zamana bırak insanlar sana guwensin.Seni alt levellarından hatırlıorz ben we subu.Dk da level up olayları flam.Su ara biraz klanı tanı ve acele etme.Zamanla gayet ii olcakdurumun okke mi :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 madem konu patladı bende bişi soram şu kordinatlar altında bir sayı var ya deişen hep onun düşük olması mı gerekiyo yuksek mi ? bide mrp ben areste yeni char açtım bna biraz lvl kasıtırırmısın ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 baksana abi linate de de yok deli olacam nerde bu anahtar DC Oldum pf[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 o azalınca lagda dazalıo 15 16 yı gecerse DC oluon benim gözlemlerime göre.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hmm benim 24 e falan çıkıyodu da dc olmuyodum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oQo selam ilk önce abi sizin clan nezaman CSW girecek bu hafta girmedi yine IS kazandı bizim clan sizin clanla ally kurdu sanırım (NONAME) ama sizin clan son CSW gelmeyince bizimkilerde gelmedi.Buarada cz de beni öldürmezsen sevinirim :)) dün telekomu aradım adamlar dün yurdısına gitmis kaboyu yapmaya 3 hafta oldu sonra gittiler telekoma kafam girsin a.k NİCK= SEXY ELMORAD MAGE IvI=61 (FİRE/İCE[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Quanzi anlamadım simdi Bizim clan hangisi TOWN mu[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Dün de bunun konusu açıldı. Koordinatlar altında yer alan sayının Lag'le bi alakası yok. FPS sayacı o.. Ortam kalabalıklaştıkça o sayı düşer. tenha bi yerdeyseniz yükselir. 8 e kadar düşebiliyo, savaşın ortasındayken. Tenhadaykende bende 42 gösetriyo.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende o yükselince lag gidio dogruymus ozaman nekadar Tenha okadar az lag[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=111020 bi göz gezdirin[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 baslık ne konu ne yazılan ne ? kendi sitesinden bile bir acıklama yokmu bunun serverlara ne oldugu veya ne zaman gelecegi![signature][hline]Server: Ares 1 - 2 (hangisine girebilirse) Nick : Kefase Class: Kendini Mage sanıyo Race: insan takliti yapıyo LvL: Enson 35 di ( boyuna level artacagına dusuyo 2 gundur) Clan: Hergün degişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Beyler KingMadboy un 3 tane Uniuqe Baltası Bankasından alınmış dün 5 saat aradı bulamadı satıp mirage alcaktık.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lvl kacsin aresdensin demi hakan[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaw kusura bakma oyuna giremedim! sıra gelmişken sorayım (konuyu birazda ben dagıtam) dun arkadasım dediki! aynı acc içindeki tum charların bankası aynı! ama ben oyuna basladıgımda ilk warrior char acmıstım onla kastım 3 4 gun sonra mage ye dondum! şimdi mage kasıyorum ama warrior chara ait hiç birşey bankamda yok ne para ne item! nasıl oluyo bu ??? bilen soylesin[signature][hline]Server: Ares 1 - 2 (hangisine girebilirse) Nick : Kefase Class: Kendini Mage sanıyo Race: insan takliti yapıyo LvL: Enson 35 di ( boyuna level artacagına dusuyo 2 gundur) Clan: Hergün degişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 taylan diezden bıktım lvl 37 dim şimdi arese geçtim lvl 30 mageim var sende gel başlayak burda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Birini şifreni biliyormuş girip almış..[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yok ya cocugun şifresini kimse bilmio ya yalan soledi yada bi bok var[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yoq şifremi kimse bilmiyor! şu an bacagımı kırdıgım içinde 15 gundur evden cıkamıyorum! arkadaslarım da bu oyuna basladıgımı bilmiyor! yani cafede felan da degilim![signature][hline]Server: Ares 1 - 2 (hangisine girebilirse) Nick : Kefase Class: Kendini Mage sanıyo Race: insan takliti yapıyo LvL: Enson 35 di ( boyuna level artacagına dusuyo 2 gundur) Clan: Hergün degişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar