Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hotbar


Worth

Öne çıkan mesajlar

nerden bulaştığını bilmediğim bi trojen tarzı bişey bulaştı popup olduğundan şüphem yok ancak sistemi biraz garip.
explorerı açıyorum başlatın oraya mavi bir toolbar açılıyor.ve bu her exploererı açtığımda oluyor.link direk değişiyor.başka bir sayfa açıyor.
bide bi popup açıyor oda adsl1.remove..... diye giden bir yer.en son hotbar ın sitesi açılıyor.
ama siteye hiç girmedim yeni format attım avg ve msn i update ettim ve bulaştı.formattan sonra exploerer ı hiç açmadım direk msn ve avg update yaptım.bi baktım küt gene bulaşmış.adware ve spyware adlı programlar işe yaramad.bulmuyolar.
tek çare olarak açılış sayfasını about:blank yaptım gene olmadı.http://about:blank/ yapınca oldu ancak bu garip popup trojen midir nedit artık hala pc imde beni rahatsız ediyor varlığı ondan kurtula ona yakalan çare öneren varmı :)[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seyi denesen guvenli kipte calıstırıp (eger varsa orda tabiki) kayıt defterinden silsen belki duzelebilir.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 11 Şubat 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hijackthis adli bir program var bir liste halinde bilgisayrindaki butun eklentileri gosteriyor ordan kaldirabilirsin . forumlari gayet aktif neyi kaldirip neyi birakman gerektigini bilemezsen oraya bir mesaj at . insan canlisi adamlar derhal yardimci olan birileri cikiyor .

[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 11 Şubat 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bu spy remover, antivirus gibi programlar bazen silemiyor o dosya aktif olduğu için. o yüzden güvenli kipe geçip temizlik yapmanız daha yararlı olur. ufak bi hatırlatma[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...