Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir çok sorum olacak!

ufaqliq

Öne çıkan mesajlar

İlk olarak ben Daoc oynuyorum vede WoW oynarken Daoc'ta olduğu gibi düşünüyorum. Biliyorum yanlış ama daha öğrenecek çok şey var. Şimdi soruları sıra ile yazıcam aklıma daha gelirse bitanede expansion sorular hazırlıcam :P

1- Wow'da savaş alanı varmı? Daoc'taki NF gibi. Yani demek istediğim action nerde yapılıyo? (Sokaktaki adamla duello yapmak dışında) PvP Enable adam hiç görmedimde. Bu nasıl ayarlanıyo unutmadan.

2- Bir account içindeki iki karakter arasında mal, para tranferini nasıl yapabiliriz?

3- Oyunu öğrenirken zorlanmayacağımız sadece oyunun mantığını öğrenmek amaçlı char hangisidir? (unutmayın sıfırım)

4- Hangi Trade skilli en çok fayda vede para kazandırır? Mesela oynuda en çok hangi tür set giyiliyoki ona göre müşterimiz olsun:) Yoksa herkes kendisi yapıp kendisimi satıyo? Ayrıca tercihim Herbalism, alchemy, first aid gibi kendine müslüman skiller. (trade skilli derken yanlışlık yapmış olabilirim) Birde trade skileri en son kaç oluyo?

5- Pazar alanı, Housing varmı?

6- Skill verme olayı Daoc gibimi? Yani mesela hunter kasıyoz diyelim, ne cıkarsa karşımıza train edecez mi yoksa değişik ileride bir özelliğe mi ağırlık veriyoruz? Demek istediğim Daoc'ta scout kasıyoruz mesela Longbow 50 shiled42 filan diye bir miktar bir skille bir miktar diğer skille veriyoz. Onun gibi.

7- İlk login menusunu olduğu açılış penceresinin sol alt köşesinde Creat Account diye bir tuş var. O tuş ile yeni bir account açabilirmiyiz yoksa illaki CD key lazım mı? (bu soruya kızacaksınız biliyom ama bunu cevabını araştırdım baya, bulamadım)

8- Daoc'taki gibi isteğini serverda hangi ırktan başladıysan istediğin serverda oynayabiliyormusun yoksa bir serveda başladıysan account o server üzerindemi dewam ediyor sadece?

9- Oyun içi HELP olayını çözemedim

10- Druidler Daoc'taki Friarlar gibimi?

Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Guinevere - Barbaros
Guinevere - Tetikci
Guinevere - Testere
Mordred - Zocro

[Bu mesaj ufaqliq tarafından 11 Şubat 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1- kendi factionun içinde yok pvp duel var.karşı faction ile ise 3 farklı kapışıyorsun.3 area tipi var diyeyim yada.horde ,alliance ve contested area.kendi areanız içinde siz rakibe saldırmadığınız sürece size saldıramıyorlar.yani alliance topraklarında alliance horde a saldırmadığı sürece öle herkes birbirine bakıyor.contested larda ise herkes birbirine giriyor.bide battlegrounds diye bi olay var ne olduğu hakkında bilgim yok altlarda topicler olacaktı

2- posta atma istemi var.mailbox lara tıklayıp isim yazarak istediğin kişiye belli bir meblağ karşılığı herşeyi yollayabiliyorsun.bazı itemler dışında bunlar soulbound olarak adlandırılıyor

3- yok sanırım böyle bir sınıf.oyun kendini anlatıyor zaten herhangi bir class olabilir

4- set olayını unut bence.oyunun ilk saatlerinden itibaren yoğun şekilde kasman gerekiyordu.herkes herşeyi yapabiliyor olacak.gather -craft türü alırsan öyle fazla para bekleme.ama gather -gather olarak alırsan topladığın eşyaları satarak daha hızlı para kazanabiliyorsun.class ına göre seç tradeskill ini

5- açık arttırma evleri var(auction house )burada itemlar açık arttırma usulü ile satılıyor

6- silah skilleri kullandıkça gelişiyor fakat sadece vurma olasılığını belirliyor.daoc oynamadığım için birşey diyemicem

7- cd key lazım

8- istediğin sunucuda oynayabiliyorsn .fakat karakterler açtığın sunucuda kalıyor.pvp sunucularında sadece seçtiğin bir taraftan karakter açabiliyorsun.aynı anda iki farklı taraftan karakterin olamıyor

9- gm help diyorsan mesaj gibi birşey atıyorsun gm lere artık duyarlarsa.bide /help var oyun içi komutları gösteriyor

10- bilemicem[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Sosyal ağlarda paylaş

Ewt mantığı hemen hemen aynı, sorularımın cevabını aldım. Ama birinci soruyo biraz daha açarsanız yada detaylı bir şekilde anlatan bir link varrsa buraya yazarsanız çok sevinirim.
Tekrar Teşekkürler[signature][hline]Guinevere - Barbaros
Guinevere - Tetikci
Guinevere - Testere
Mordred - Zocro
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...