nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oncelikle herkese slmlar. yaklasık 2 haftadır eclipse server ında oynuyorum. Bugn oynarken server 15 dkka icinde kapanacak adam gibi bi yere gidip logout olun turunden bi msj geldi, gittim bi theed spaceport un onune logout oldum.. 2 saat snra tkrar acayım dedim, station launchpad acıldıktan snra biraz update yaptı, update lar bitince direk olarak oyuna girdim ama o da ne?? 2 karakterimi de secemiorum adamlar cıplak bi sekilde donup duruolar, bunun yanında yeni karakter de yaratamıorum.. restart edip tkrar denedim yine aynı sorun.. Nedeni n olabilir?? Notlar:1- JTL yok bnde, ama sanırım bundan kaynaklanan bi problem olamaz... 2- account'um 11 subatta bitio, ama bugn daa 10'u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 server la alakalı bir sorundur. arada sırada olur panik yapmana gerek yok. ayrıca güvenli bi yere gidin logout olunda yalan. istediğin yerde bırak sorun olmamıştı bende :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende don gömlek kaldim merak etme:)[signature][hline]Eamer Strider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 saolun valla bayaa rahatlattınız.. pikeman kasıyorum da emeklerim gitti die panik olmustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 SOE den yeni hizmet! her gün server down-time da kıyafetleriniz ücretsiz kuru temizleme yapılıyor![signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 şimdi kotor zamani kuruyorum servera bakasim yok valla:)[signature][hline]Eamer Strider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 create char dan serverlerin loading olup olmadığına bak bence.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 o publish 13de kraytlarin ortasinda cikmistim gelince bir baktim cevremde kraytlar hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar