karpuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Telefonum Nokia 3510i. Telefonumdan çok memnunum. Her istediğim şeye sahip bir telefon. 2 yıldır da kullanıyorum. Amma velakin, son bir haftadır saati durmadan geri kalmaya başladı. Ana ekranda saat gösteriyor ya, işte o geri kalıyor. Aslında saat geri kalmıyor. Saat ayarlarına girdiğimde saat doğru oluyor, saati gizle, saati göster dediğim zaman saat eski haline geliyor. Fakat bir kaç saat sonra bakıyorum tekrar geri kalmış. Ayarlara giriyorum orda doğru, geri dönüyorum doğru olmuş. Tekrar bir kaç saat geçiyor tekrar geri kalıyor vesaire... Aslında saat geri kalmıyor, gösterge geri kalıyor. Herneyse... Var mıdır aynısı başına gelen? Nasıl düzeltildiğini bilen vs şahıs?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Benim de başıma geliyor Nokia 6610 i telefon markası. Bir ayda 4-5 dakika gecikiyor telefonum[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 3510i telefonumun bende de alarm sorunu vardı.. Alarm çalmıyordu ve herhangi bi tüşa basınca geç kalan alarm o an çalıyordu.. Geçen duvara fırlattım başka bir şeye sinirlenip. Bugün öğrendimki hakkı rahmetine kavulmuş. Şebeke gitmiş ekran patlamıştı zaten.. İyi oldu bütün 3510i lere ölüm :)[signature][hline]
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benim laptopta paso 1 saat geri atıyordu..ben normal saaten 1 saat ileri atmayı denedim bu sefer 2 saat geri attı bişi değişmedi delircem:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya ben telefonumu çok seviyorum. Değiştirme taraftarı değilim. Ama saat sorununu gideremezsem, telefonu değiştirmekten başka şansım kalmıyor. Saati yanlış bilmek çok sinirimi bozar çünkü...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 İleriki aşamalar için www.sikayetvar.com[signature][hline]Atam izindeyiz!
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benim ezik telefonum 2300 ında ne tuş kilidi çalışır nede melodisi düzgün çalar!!..bana yeni telefon alsınlar diye kırmaya çalıştım olmadı demekki telefonun kaderinde kırılmamak warmış diyip üzerinde tepinmekten son anda wazcaydım!!:(:([signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh....
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Gilean, 11 Şubat 2005 18:05 tarihinde demiş ki: benim laptopta paso 1 saat geri atıyordu..ben normal saaten 1 saat ileri atmayı denedim bu sefer 2 saat geri attı bişi değişmedi delircem:) Saat ayarını biostan yapmayı dene bide...[signature][hline]I've lost myself...
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 trojan yemiş butun takım taklavat.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: karpuz, 11 Şubat 2005 17:54 tarihinde demiş ki: Telefonum Nokia 3510i. Telefonumdan çok memnunum. Her istediğim şeye sahip bir telefon. 2 yıldır da kullanıyorum. Amma velakin, son bir haftadır saati durmadan geri kalmaya başladı. Ana ekranda saat gösteriyor ya, işte o geri kalıyor. Aslında saat geri kalmıyor. Saat ayarlarına girdiğimde saat doğru oluyor, saati gizle, saati göster dediğim zaman saat eski haline geliyor. Fakat bir kaç saat sonra bakıyorum tekrar geri kalmış. Ayarlara giriyorum orda doğru, geri dönüyorum doğru olmuş. Tekrar bir kaç saat geçiyor tekrar geri kalıyor vesaire... Aslında saat geri kalmıyor, gösterge geri kalıyor. Herneyse... Var mıdır aynısı başına gelen? Nasıl düzeltildiğini bilen vs şahıs? fabrika ayarlarına geri döndürüp tekrar kullanmanı tavsiye ederim. yani ben öyle yapardım[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Öne çıkan mesajlar