Mathias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaşlar paticik falan çatır çatır çalışırken bazı siteler hiç açılmıyor ya da çok yavaş download var. sizde de var mı bu sorunlar ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benim cillop gibi Dun aksam baktım hulk un 2. CD sini 47kb/s hızla indirmisim 256 adsl :) Gayet ciddiyim...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yavaş indir 256 adsl y le slow yani pardon ama dayamadım...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Iztediğini soyle Su an o kadar hızlı değil (yani normal hızında) ama Flashget ile baktım Avarage speed 47.08kb/s Belki bana bir kıyaktır Bilemicem[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 son hızı 47 dir onun habire 47 olmaz...[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 256 bağlantın fiber optik kabloyla baglı olsa dahi 32 yi geçmez. senin santral coşmuş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende onu diyorum herhalde birseyler oldu burada GEce bırakmıstım 900 mb indirdim 5 6 saatte Bende sastim :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 walla benimde cillop gibi nazar degmesin. tak tak tak heryeri açıyo walla.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben şu an dökülüyorum 10.8kb/san sabah iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bi kaç gün önce bağlantının uçması ile ilgili topic vardı. sanada denk geldi demek..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benimde bağlantım gitmisti 2 gun boyunca surunmustum de tam gaz geldi :) Aman aman nazar değmesin ...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 amerika falan berbat . Misal fileplanet 15 sn 'de bir 3 kb indiriyor sonra gene bekliyor. trojan falan da değil yani. bazı forum siteleri çok zor açılıyor. bazı yabancı siteler rahat açılırken bazıları kasıyor. Gene içerenköy/kozyatağı adsl uçmuş sanırsam.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ulan var ya var ya yeni aldim oyunu rahat rahat source oynatmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mekan neresi hocam??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kozyatağı / içerenköy işte . Carrefour arkası[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok hocam uzakmışız. hani sey için sordum genel bişe mi yoksa sana özel bi kötülükmü var diye. ben biraz uzağım o yüzden sormamış kabul edelim bu soruyu:lol: 512k ile kazaa dan su an 68k ile indiriyom.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kazaada anlık yükselmeler olur ve bazen birkaç saniye sürer öyle :) yada sana da piyango vurmuş heeh. valla normal 256 hattım var arada gidiyo ama genelde rahatım. genelde bağlantı gitse bile p2pler sorunsuz çalışıyor o yüzden gitse de hissetmiyorum :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar