Sphere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaşlar UNIVERSAL SERIAL BUS (USB) BENDE BULUNAMIYOR.Lutfen yardım edermısınız nasıl kuracagım ? [signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Tam olarak anlayamadım usb portnu mu görmüyor makina? Yoksa usb'ye bağladığın bir aygıtı mı göremiyor?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 anakartın cd'sini takacaksın sürücüyü yeniden yükle diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 anakartın cd sınden olmadı.[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 usb de bir sorun yok.anlamadım.[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 usbehci.sys den dolayi bir hata veriyor xp de . gecenlerde bende de vardi ne yaptiysam usb den cihazi gosteremedim . sonra aklima geldi ms in sitede bir update vardir diye . vardi netekim :D sp2 yi de ceksen olur sadece ilgili patchi ceksende .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sp1 yada 2 kurman lazım sonra anakart cd siyle tanıtabilirsin[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 1 kurtarmiyor 2 ya da bu soruna ozel cikan patch i cekmesi lazim . benim hayatimin 2 gunu usbehci.sys ile gecti . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar