Toledor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bende odanın bütün duvarlarını tavanı falan Deişik biçimlerde Yiğit özgür, serkan altuniğne ve Selçuk erdem Karikatürleriyle Donatmayı düşününüyorum[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bencede sade olmalı birde ders calısıyor iseniz gercekten cok onemli bir husus ![signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 adı üstünde arkadaşlar. benim odam. sizinki değil. eleştiri ve nasihat tabiki bir yere kadar fakat sonunda ünlem bulunan emrivaki şekillerde değil. ders çalışmıyorum, çalışsamda masa lambası sayesinde diğer bütün öğeleri karanlıkta bırakarak yok sayabiliyorum. duvarların bu tek düzeliğinden ise oldukça sıkılmış durumdayım. kaldıki bu olay hoşuma giden bir şeylerin ortaya çıkmasının yanında aşırı nemden dolayı oluşan bir çok kiri ve gözü rahatsız eden diğer lekeleri görünmez kılacaktır. dediğim gibi olayı sizin odanıza değil benim odama göre düşünmelisiniz. ha birde benim zevkime göre tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar