Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ehm ... direk konuya girecek olursak; yakla$ik 2,5m x 4m boyutlarinda calismalar hazirlayip bunlari odamin duvarlarina asmak istiyorum. Hani diyorum ki kocaman kocaman resimler/fotograglar koymaktansa özenle secilmi$ ya da "orda bu da olsun" tarzinda gönderilmis bir 400-500 cali$ma yer alsin. Alakali alakasiz adult kategorisine girmeyen ve bana tavsiye ettiginiz butun calismalari koymayi dü$ünüyorum. yazi deviantart journal'da yazdigim yazinin direk c/p'li halidir. alakasiz bu fln derseniz hani aklinizda bulunsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 güzel fikir valla tipte iş olsa yollicamda kabus olur geceleri mazallah cıx cıx cıx.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Lord_Unholy, 11 Şubat 2005 20:11 tarihinde demiş ki: güzel fikir valla tipte iş olsa yollicamda kabus olur geceleri mazallah cıx cıx cıx. ahah bende yollıcam artık kabustan uyanamssın...:)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Görsel sanatlar bölümünden yararlanabilirsin Ayrıca pati albümünden de üyelerin iznini de alarak yararlanabilirsin sanırım. kolay gelsin.[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hey allahım bana sabır ve hele. adam sizin resminizi koymayacak çalıma demiş öh be.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh hatun diilseniz hic yollamayin bi kere resminizi :-p bahsettigim duvar kagidi tipinde $eyler daha cok... sevdiginiz begendiniz "ahanda bu da olsun superdir" dediginiz $eyler ama yok illa ben kendim gelcem diyosaniz gonderin bakariz .. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: ReaperXS, 11 Şubat 2005 20:16 tarihinde demiş ki: Görsel sanatlar bölümünden yararlanabilirsin Ayrıca pati albümünden de üyelerin iznini de alarak yararlanabilirsin sanırım. kolay gelsin. her ikisinide biliyorum te$ekkurler. konuyu buraya acmaminda kendimce sebepleri var. bunlarin en basinda gelenlerden biri herkesin gorsel anlamda bir$seyleri begeniyor olmasinin yaninda gorsel sanatlar ile ilgilerinin alakalarınin olmamasi mesela ... [Bu mesaj Zopik tarafından 11 Şubat 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Zopik, 11 Şubat 2005 20:17 tarihinde demiş ki: eheh hatun diilseniz hic yollamayin bi kere resminizi :-p bahsettigim duvar kagidi tipinde $eyler daha cok... sevdiginiz begendiniz "ahanda bu da olsun superdir" dediginiz $eyler ama yok illa ben kendim gelcem diyosaniz gonderin bakariz .. eheh napcan birader şantijede amele yatakhanesine mi asıcan bu resimleri, bak kıllandırdın iice tam arıyodum yollamalık resim.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lol[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh yok daha neler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lord_nuholy sen ne biseysin ya adam senin resmini asmıcak anlamıyo musun hey alalhım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben nası bişey yapmak istediğini anlamadım. tablomu? resim mi bizimle alakası ne olcak? nasıl duvarına yapışacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 $imdi kisaca $oyle ... 2,5m x 4m boyutlarinda 4 adet calisma alani du$un. ho$uma giden ve bana gelen resimleri bu cali$ma alanin ustune ho$ bir sekilde dizip sonra bunlarin ciktilarini devasa bir makinadan alicam ve kilim asar gibi asicam duvarlarima ... sizin sevdiginiz $eyler yer alinca sanki siz de ordaymi$siniz gibi olucak. aaa bunu fistan gondermi$ti bak fln diye du$unucem baktigimda :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sanatsal bişilermi olacak, romantik bişilermi, komik mi, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: lord_elvyn, 11 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: lord_nuholy sen ne biseysin ya adam senin resmini asmıcak anlamıyo musun hey alalhım. olurda yanlış ellere yanlış emellere giderse resimlerim diye tırstım bi an[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Fistan, 11 Şubat 2005 20:31 tarihinde demiş ki: sanatsal bişilermi olacak, romantik bişilermi, komik mi, vs. daha cok her telden bi$ey olacak sanirim Fistan. Fakat karikatur turunce bir$eyler konmali mi bilemiyorum. sanirim olmamali... onun yerine ejderhalar savascilar, gorunce takilip kaldiginiz manzaralar, bastan cikaran gulumsemeler, muzur bakislar gibi $eylerden olu$sa cok daha guzel olur gibime geliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dolduruyom ozaman burayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 başla :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://estelanorien.deviantart.com beğendiğin çalışmaları bana söylersen sevinirim.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [spo1=iresim][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu yukardaki resimleri koyma işte. başka bişi bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 fist'in koyduğu baştaki resmi çok beğendim. sdece o dragon'dan çok kral dövme olur.[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 11 Şubat 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok be karga gibi bişey . daha güzel dragon resimleri var[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ehehe adam koyamayayim diye gondermi$ zaten :-p resimlerden biri 6x8 cm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende öyle bikaç resim olcaktı bi bakiyim.aa bide şu bonepartın galiba bi dragon topigi vardı(eger baskasıysa kusra bakmasın lütfen) onada bakabilirsin hoş şeyler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar