Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duvarima yapi$mak ister misiniz?

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Ehm ... direk konuya girecek olursak;

yakla$ik 2,5m x 4m boyutlarinda calismalar hazirlayip bunlari odamin duvarlarina asmak istiyorum. Hani diyorum ki kocaman kocaman resimler/fotograglar koymaktansa özenle secilmi$ ya da "orda bu da olsun" tarzinda gönderilmis bir 400-500 cali$ma yer alsin.

Alakali alakasiz adult kategorisine girmeyen ve bana tavsiye ettiginiz butun calismalari koymayi dü$ünüyorum.

yazi deviantart journal'da yazdigim yazinin direk c/p'li halidir. alakasiz bu fln derseniz hani aklinizda bulunsun :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lord_Unholy, 11 Şubat 2005 20:11 tarihinde demiş ki:
güzel fikir valla tipte iş olsa yollicamda kabus olur geceleri mazallah cıx cıx cıx.

ahah bende yollıcam artık kabustan uyanamssın...:)[signature][hline]===>CheesteR<===
so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

Msn:[email protected]...

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReaperXS, 11 Şubat 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
Görsel sanatlar bölümünden yararlanabilirsin
Ayrıca pati albümünden de üyelerin iznini de alarak yararlanabilirsin sanırım. kolay gelsin.

her ikisinide biliyorum te$ekkurler. konuyu buraya acmaminda kendimce sebepleri var. bunlarin en basinda gelenlerden biri herkesin gorsel anlamda bir$seyleri begeniyor olmasinin yaninda gorsel sanatlar ile ilgilerinin alakalarınin olmamasi mesela ...

[Bu mesaj Zopik tarafından 11 Şubat 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zopik, 11 Şubat 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
eheh hatun diilseniz hic yollamayin bi kere resminizi :-p

bahsettigim duvar kagidi tipinde $eyler daha cok... sevdiginiz begendiniz "ahanda bu da olsun superdir" dediginiz $eyler ama yok illa ben kendim gelcem diyosaniz gonderin bakariz .. eheh

napcan birader şantijede amele yatakhanesine mi asıcan bu resimleri, bak kıllandırdın iice tam arıyodum yollamalık resim.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Sosyal ağlarda paylaş

$imdi kisaca $oyle ...

2,5m x 4m boyutlarinda 4 adet calisma alani du$un. ho$uma giden ve bana gelen resimleri bu cali$ma alanin ustune ho$ bir sekilde dizip sonra bunlarin ciktilarini devasa bir makinadan alicam ve kilim asar gibi asicam duvarlarima ... sizin sevdiginiz $eyler yer alinca sanki siz de ordaymi$siniz gibi olucak. aaa bunu fistan gondermi$ti bak fln diye du$unucem baktigimda :-p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 11 Şubat 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
sanatsal bişilermi olacak, romantik bişilermi, komik mi, vs.
daha cok her telden bi$ey olacak sanirim Fistan. Fakat karikatur turunce bir$eyler konmali mi bilemiyorum. sanirim olmamali... onun yerine ejderhalar savascilar, gorunce takilip kaldiginiz manzaralar, bastan cikaran gulumsemeler, muzur bakislar gibi $eylerden olu$sa cok daha guzel olur gibime geliyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...