Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''Futbolumu değil beni sevmedi!"

uncla

Öne çıkan mesajlar

Cimbom’un Malatyaspor’a kiraladığı Kamerunlu futbolcu, ‘Hagi her oynattığı maçta beni oyundan almak için fırsat kolladı. Devre arasında yerime Plesan’ı transfer edeceğini duyduğumda G.Saray’dan ayrılmak için son ana kadar bekledim’ dedi.

Sezon başında G.Saray’ın İstanbulspor’dan büyük ümitlerle aldığı ancak, teknik direktör Hagi ile bir türlü yıldızı barışmayınca devre arasında gönderilen Saidou dün bir günlüğüne İstanbul’a geldi. Saidou kiralık olarak formasını giydiği Malatyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman ile birlikte Malatya’ya uçmadan önce çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kamerunlu futbolcu, Hagi’yi sert sözlerle eleştirirken, sezon sonunda G.Saray’a dönüşünün muhteşem olacağını belirtti. Saidou, ‘Hagi futbolumu değil beni sevmedi. Kendimi ona hiç bir zaman beğendiremedim. Her oynattığı maçta beni oyundan almak için fırsat kolladı. Conceiçao ile birlikte iyi bir ikili olacağımızı umuyordum, ama benim duruşumu bile kabullenemedi’ dedi.

Sarı kırmızılı takımın teknik patronunun kendisini devre arasında yapılan hazırlık kampına götürmemesine de sinirlendiğini belirten Saidou, ‘Ben Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusuydum. Beni kampa götürüp kondisyon olarak hazır olmamı sağlaması gerekirdi. Şimdi o günlerde yeterli hazırlık yapamamanın sıkıntısını yaşıyorum’ diye konuştu.

Kısa sürede tam olarak hazır hale gelip Malatya’da sezon sonun kadar çok iyi futbol oynayacağının altını çizen Saidou, ara transferde yerine adı geçen Rumen Plesan hakkında da şu yorumu yaptı: ‘Plesan’ın geleceğini duyunca son güne kadar G.Saray’da bekledim. Ondan eksik değil fazlam var. Plesan yerine Gallardo gelseydi saygı duyar, hiç beklemeden takımdan ayrılırdım.’

kaynak:galatasaray.com

sırf e.gürsoy'a inat olsun diye harcadı saidou'yu kanımca,dönüşüm muhteşem olacak diyorda hagi olduğu sürece :/[signature][hline]jan d.
Sosyal ağlarda paylaş

Delanoresse öyle bişey olsa song her maç 11'e mi çıkabılırdi
ya da conce'ye bu kadar şansmı verirdi?
dediğim gibi ergun gürsoy'a inat yazık oldu saidou'ya.[signature][hline]jan d.

[Bu mesaj uncla tarafından 10 Şubat 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saydu kötü bir topçu oLduğu için Hagi onu hiç istemedi
HerhaLde içinizde Hagiden iyi top oynamayı biLen yoktur.
O yüzden kısa keseLim aydın havası oLsun[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...