uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Cimbom’un Malatyaspor’a kiraladığı Kamerunlu futbolcu, ‘Hagi her oynattığı maçta beni oyundan almak için fırsat kolladı. Devre arasında yerime Plesan’ı transfer edeceğini duyduğumda G.Saray’dan ayrılmak için son ana kadar bekledim’ dedi. Sezon başında G.Saray’ın İstanbulspor’dan büyük ümitlerle aldığı ancak, teknik direktör Hagi ile bir türlü yıldızı barışmayınca devre arasında gönderilen Saidou dün bir günlüğüne İstanbul’a geldi. Saidou kiralık olarak formasını giydiği Malatyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman ile birlikte Malatya’ya uçmadan önce çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kamerunlu futbolcu, Hagi’yi sert sözlerle eleştirirken, sezon sonunda G.Saray’a dönüşünün muhteşem olacağını belirtti. Saidou, ‘Hagi futbolumu değil beni sevmedi. Kendimi ona hiç bir zaman beğendiremedim. Her oynattığı maçta beni oyundan almak için fırsat kolladı. Conceiçao ile birlikte iyi bir ikili olacağımızı umuyordum, ama benim duruşumu bile kabullenemedi’ dedi. Sarı kırmızılı takımın teknik patronunun kendisini devre arasında yapılan hazırlık kampına götürmemesine de sinirlendiğini belirten Saidou, ‘Ben Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusuydum. Beni kampa götürüp kondisyon olarak hazır olmamı sağlaması gerekirdi. Şimdi o günlerde yeterli hazırlık yapamamanın sıkıntısını yaşıyorum’ diye konuştu. Kısa sürede tam olarak hazır hale gelip Malatya’da sezon sonun kadar çok iyi futbol oynayacağının altını çizen Saidou, ara transferde yerine adı geçen Rumen Plesan hakkında da şu yorumu yaptı: ‘Plesan’ın geleceğini duyunca son güne kadar G.Saray’da bekledim. Ondan eksik değil fazlam var. Plesan yerine Gallardo gelseydi saygı duyar, hiç beklemeden takımdan ayrılırdım.’ kaynak:galatasaray.com sırf e.gürsoy'a inat olsun diye harcadı saidou'yu kanımca,dönüşüm muhteşem olacak diyorda hagi olduğu sürece :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Plesan yerine Gallardo gelseydi saygı duyar, hiç beklemeden takımdan ayrılırdım. sağlam laf etmiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 evet bencede yeterince dikkat etmemişim o yazıya.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya ben hıc anlamam neden oyuncu ıle teknık dırektor arasında kavga cıkarkı bence Saido çok sempatık bı adam fena da top oynamıo en azından çok hırslı Hagı neden boyle bır sey yapmıs olabılır..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 because of e.gürsoy.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Delanoresse, 10 Şubat 2005 04:15 tarihinde demiş ki: adam zenci ondandir heh boyle surtusmeler takimi bitirir, taraftari curutur, fenerin basina ;) ne o dela zencilerle bi alıp veremedigin mi var? almak verememek? hehe[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 problem hagi de değil kim galatasarayın başına getirdiyse tüm suç ergun gürsoyda galatasarayın başına özhan canaydının yanına daha sakin sessiz biri gelmeliydi[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ö.canaydın'ın orda olması başlı başına hata.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Delanoresse öyle bişey olsa song her maç 11'e mi çıkabılırdi ya da conce'ye bu kadar şansmı verirdi? dediğim gibi ergun gürsoy'a inat yazık oldu saidou'ya.[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 10 Şubat 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hakkaten Song zencının kralı olmus bır adam sımsıyah hıc beyaz tarafı yok adamda G.Saray o kadar cok parasını boyle carcur ederse daha da zengın olur :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cins babam afedersin[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Iyi de takim liderin ki kadrosu GS'ninkinden oldukca iyi olan liderin sadece 2 puan gerisinde. Hagi ba$arili. Saidou da demek ki o kadar da iyi bir performans sergileyemedi antrenmanlarda...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya ama kalmalıydı ii işler yapardı hagi basarılı o ayrı[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 saydu kötü bir topçu oLduğu için Hagi onu hiç istemedi HerhaLde içinizde Hagiden iyi top oynamayı biLen yoktur. O yüzden kısa keseLim aydın havası oLsun[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 wissy öyle değil ya saidou'ya yapılan haksızlık değilde nedir?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 niye haksızLık oLsun ki ? her transfer ediLen adam oynayacak diye bişey mi var[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya olanlar gözününde herneyse.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Oynadigi maclarda cok mu ba$arili oldu Saidou?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çok olmasada en azından conce'den çok daha iyi oynadı diyebilirim ben.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Conce.'den daha iyi oynamadi. Ben de isterdim daha iyi oynamasini ; ama oynamadi i$te...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu göreceli bi durum neyse uzar gider konu.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar