Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geyyik.com "Yeni içerik"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sitemi güncelledim, değişik bir tarzda yayın yapıyoruz artık. İnceleyip, yorum yaparsanız sevinirim.

http://www.geyyik.com[signature][hline]|-Geyyik.com-|
| Webmaster & Admin |
Mesaj tarihi:
Boyle daha iyi:)

[spo1=Buna koptum:)]Geyyik.com'un her sene düzenlediği ve artık klasikleşen yılın yakışıklısı ve ince ruhlusu yarışmamız sonuçlandı.

Yarışmayı son üç senedir olduğu üzere yine Kaliforniya eyaletinden Eric Neolsayeric (19) kazandı. Genç kızlara karşı göbeğinden dolayı yaklaşamadığını ve çekingenliğini bu yarışma sayesinde üzerinden attığı söyleyen Eric, ince ruhunun bedeniyle ters orantılı olmasının sorun olmadığını belirtti.

[/spo][signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Mesaj tarihi:
ilk sayfadakiler baya komik. eheh o mobilletle cuval götüren bide webcamle traş olan falan :D
türk icadı olan cakmakda dijitalcenterda olması lazım satılıyor :)
Mesaj tarihi:
Zgrw, Sağolasın eywalla.
Bu arada sitede zaten şu an haberler bir sayfa, shockhaber tarzı sürekli güncellemeyi ve güncelledikçe, haftalık olarak sayfaları arşivlemeyi düşünüyorum. Link otomatik çıkar diye düşünmüştüm bu arada çıkmamış :)[signature][hline]|-Geyyik.com-|
| Webmaster & Admin |
Mesaj tarihi:
en son attıgım fıkralar silinince gıcık olmu$tum :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Mesaj tarihi:
said:
eraygnr, 10 Şubat 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
en son attıgım fıkralar silinince gıcık olmu$tum :-P

Dostum içerlemişsin ama kusura bakma çok "mature" du. :) Gel yine bekleriz ne olursan ol yine gel .[signature][hline]|-Geyyik.com-|
| Webmaster & Admin |
Mesaj tarihi:
said:
spawn77, 11 Şubat 2005 11:52 tarihinde demiş ki:
Sitenizde size başarılar bazıları gerçekten iyiymiş ehehheeh

Teşekkürler, yine yeni şeyler ekledim, çok hızlı güncellenir, takip etmek gerekir :)[signature][hline]|-Geyyik.com-|
| Webmaster & Admin |
  • Yeni Oluştur...