Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geyyik.com "Yeni içerik"

dogangoko

Öne çıkan mesajlar

Boyle daha iyi:)

[spo1=Buna koptum:)]Geyyik.com'un her sene düzenlediği ve artık klasikleşen yılın yakışıklısı ve ince ruhlusu yarışmamız sonuçlandı.

Yarışmayı son üç senedir olduğu üzere yine Kaliforniya eyaletinden Eric Neolsayeric (19) kazandı. Genç kızlara karşı göbeğinden dolayı yaklaşamadığını ve çekingenliğini bu yarışma sayesinde üzerinden attığı söyleyen Eric, ince ruhunun bedeniyle ters orantılı olmasının sorun olmadığını belirtti.

[/spo][signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

güzel olmuş tebrik ederim :) herkesin girip görmesin gereken bir site :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zgrw, Sağolasın eywalla.
Bu arada sitede zaten şu an haberler bir sayfa, shockhaber tarzı sürekli güncellemeyi ve güncelledikçe, haftalık olarak sayfaları arşivlemeyi düşünüyorum. Link otomatik çıkar diye düşünmüştüm bu arada çıkmamış :)[signature][hline]|-Geyyik.com-|
| Webmaster & Admin |
Sosyal ağlarda paylaş

en son attıgım fıkralar silinince gıcık olmu$tum :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...