dogangoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar sitemi güncelledim, değişik bir tarzda yayın yapıyoruz artık. İnceleyip, yorum yaparsanız sevinirim. http://www.geyyik.com[signature][hline]|-Geyyik.com-| | Webmaster & Admin | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Boyle daha iyi:) [spo1=Buna koptum:)]Geyyik.com'un her sene düzenlediği ve artık klasikleşen yılın yakışıklısı ve ince ruhlusu yarışmamız sonuçlandı. Yarışmayı son üç senedir olduğu üzere yine Kaliforniya eyaletinden Eric Neolsayeric (19) kazandı. Genç kızlara karşı göbeğinden dolayı yaklaşamadığını ve çekingenliğini bu yarışma sayesinde üzerinden attığı söyleyen Eric, ince ruhunun bedeniyle ters orantılı olmasının sorun olmadığını belirtti. [/spo][signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 güzel olmuş tebrik ederim :) herkesin girip görmesin gereken bir site :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ilk sayfadakiler baya komik. eheh o mobilletle cuval götüren bide webcamle traş olan falan :D türk icadı olan cakmakda dijitalcenterda olması lazım satılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogangoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Zgrw, Sağolasın eywalla. Bu arada sitede zaten şu an haberler bir sayfa, shockhaber tarzı sürekli güncellemeyi ve güncelledikçe, haftalık olarak sayfaları arşivlemeyi düşünüyorum. Link otomatik çıkar diye düşünmüştüm bu arada çıkmamış :)[signature][hline]|-Geyyik.com-| | Webmaster & Admin | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eline saglık fena olmamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hoş görünüyor. fakat menu gibi daha belirgin birşey olsa fena olmaz.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:151/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu arada bu mp3 leri nası indircez? çok gıcık bişi oluyo bende de. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 en son attıgım fıkralar silinince gıcık olmu$tum :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogangoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: eraygnr, 10 Şubat 2005 23:50 tarihinde demiş ki: en son attıgım fıkralar silinince gıcık olmu$tum :-P Dostum içerlemişsin ama kusura bakma çok "mature" du. :) Gel yine bekleriz ne olursan ol yine gel .[signature][hline]|-Geyyik.com-| | Webmaster & Admin | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Güzel site bi mp3 indirdim ama default masaüstü olmasına rağmen nereye indirdiğini bulamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Tıraş olan kişi efsane[signature][hline]VAV Ultima Online| Oxygen10line Forumları| Mail/MSN: [email protected] , my master The Coder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogangoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 up up[signature][hline]|-Geyyik.com-| | Webmaster & Admin | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sitenizde size başarılar bazıları gerçekten iyiymiş ehehheeh[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogangoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: spawn77, 11 Şubat 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Sitenizde size başarılar bazıları gerçekten iyiymiş ehehheeh Teşekkürler, yine yeni şeyler ekledim, çok hızlı güncellenir, takip etmek gerekir :)[signature][hline]|-Geyyik.com-| | Webmaster & Admin | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar