SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Selamlar, Ubuntu sunucuda sftp kullanicisi yaratmaya calisirken ssh komple ucurdum sanirim. Suradaki tutorial'i aynen yaptiktan sonra disconnect oldum ve SSH ile tekrar connect olmaya calisirken "Connection refused" olmaya basladi kullanicidan bagimsiz. Nasil tekrar kazanirim access? Wordpress kurulu makinada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Servisi yeniden baslatican. Onu da 1 - cpanel ve turevi bi kontrol panel varsa onun uzerinden 2 - root izni verecek baska hic bisey yoksa makinayi/vm'i reboot ederek yapabilirsin. Wordpress'in hangi izinlerle calistigina bagli olarak PHP ustunden shell acip, oradan sshd'yi start etmeyi deneyebilirsin son care ama restart et gitsin. daha kolay. edit : ha bir de hosting support'dan istenenebilir. cat diye shell'e dusebiliyolar OS VM ustunde falansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Servisi zaten restart etmistim 4. adimda, tekrar mi etmem gerekiyor :( Restart atip deneyeyim o zaman. VM Azure'da ama direk shell vermiyor panelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Tim said: Servisi yeniden baslatican. Onu da 1 - cpanel ve turevi bi kontrol panel varsa onun uzerinden 2 - root izni verecek baska hic bisey yoksa makinayi/vm'i reboot ederek yapabilirsin. Wordpress'in hangi izinlerle calistigina bagli olarak PHP ustunden shell acip, oradan sshd'yi start etmeyi deneyebilirsin son care ama restart et gitsin. daha kolay. edit : ha bir de hosting support'dan istenenebilir. cat diye shell'e dusebiliyolar OS VM ustunde falansa. Restart atarak deneyemiyorum çünkü restart sonrasında siteyi ayağa kaldırmak için bir kaç işlem yapmamız gerekiyormuş ve eğer düzelmesse düzeltene kadar down oluruz. PHP üzerinden shell deneyeyim diyorum, şu işimi görür mü? https://github.com/leonjza/wordpress-shell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 shell açık mı php de, restart edicen sunucuyu gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 bi de wordpress site 1 saat kapalı kalsa nolcak sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 1 saate çözeceğimiz garanti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Restart duzeltir diyo tim so cozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 https://docs.microsoft.com/en-us/azure/virtual-machines/linux/troubleshoot-ssh-connection Suna bi baksana, isini gorcek mi? Servisi restart ettiysen ve sonrasinda koptuysan koydugun config yanlis olabilir. Onu da test etmediysen gg. Bak bakayim linke bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Evet ordaki reset ssh configuration seysini yapinca duzeldi, iyi ki seni dinlememisim Wanted. Tesekkurler Tim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar