tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 fortinbras saolsun hallettik.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaslar patchleri yüklemek istiyoruz fakat sanırım firewall yüzünden update yapmıyor ne yapmamız lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 valla saolasın ari sayende emote yapabiliyorum artık =) *!paticik ahalisine dogru nanik yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben US clientı kurdum (son US open beta icin download ettigim client) sonra arinin verdigi linkten update i indirdim update yaparken 11000 küsürde hata verdi, sonra kendim direk blizzard downloaderdan update i aldım ve yine hata verdi bu sefer baska bir file uyusmuyor diyo örnek olsun diye file ismini kopyalıyorum, bir fikri olan varsa nasıl cözebilecegim hakkında sevinirim. File Name : worldmapsemeraldDreamemeraldDream_37_36.adt[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben de us open beta client var burda denilen her şeyi yaptım oyununa girdim community site e girdiğimde amerika nın sitesi çıkıyor.yani normalde böyle mi oluyor yoksa benim bir hatam mı var ki daha account alamadım ondan deneyemiyorum.şimdi acc ı alınca bide oyuna giremezsem kabak olur ya[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sen community ne yapıcaksın abi yap sorun cıkmıyor ben yaptım hatta normalde bunu yapmayınca betada 1.2.2 cekemıyordun burda cok arkdas var farkında deıller 1.2.1 ıle final beta oynadılar ama onunda /dance gıbı komutlar yazında crash oluyordu dene yani hiç yapamamaktan iyidir.[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar