Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us Open Beta Client-->Eu Open Beta Client

Evr

Öne çıkan mesajlar

Ben US clientı kurdum (son US open beta icin download ettigim client) sonra arinin verdigi linkten update i indirdim update yaparken 11000 küsürde hata verdi, sonra kendim direk blizzard downloaderdan update i aldım ve yine hata verdi bu sefer baska bir file uyusmuyor diyo örnek olsun diye file ismini kopyalıyorum, bir fikri olan varsa nasıl cözebilecegim hakkında sevinirim.

File Name : worldmapsemeraldDreamemeraldDream_37_36.adt[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben de us open beta client var
burda denilen her şeyi yaptım oyununa girdim community site e girdiğimde amerika nın sitesi çıkıyor.yani normalde böyle mi oluyor yoksa benim bir hatam mı var ki daha account alamadım ondan deneyemiyorum.şimdi acc ı alınca bide oyuna giremezsem kabak olur ya[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

sen community ne yapıcaksın abi yap sorun cıkmıyor ben yaptım hatta normalde bunu yapmayınca betada 1.2.2 cekemıyordun burda cok arkdas var farkında deıller 1.2.1 ıle final beta oynadılar ama onunda /dance gıbı komutlar yazında crash oluyordu dene yani hiç yapamamaktan iyidir.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...