Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us Open Beta Client-->Eu Open Beta Client

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben US clientı kurdum (son US open beta icin download ettigim client) sonra arinin verdigi linkten update i indirdim update yaparken 11000 küsürde hata verdi, sonra kendim direk blizzard downloaderdan update i aldım ve yine hata verdi bu sefer baska bir file uyusmuyor diyo örnek olsun diye file ismini kopyalıyorum, bir fikri olan varsa nasıl cözebilecegim hakkında sevinirim.

File Name : worldmapsemeraldDreamemeraldDream_37_36.adt[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de us open beta client var
burda denilen her şeyi yaptım oyununa girdim community site e girdiğimde amerika nın sitesi çıkıyor.yani normalde böyle mi oluyor yoksa benim bir hatam mı var ki daha account alamadım ondan deneyemiyorum.şimdi acc ı alınca bide oyuna giremezsem kabak olur ya[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
sen community ne yapıcaksın abi yap sorun cıkmıyor ben yaptım hatta normalde bunu yapmayınca betada 1.2.2 cekemıyordun burda cok arkdas var farkında deıller 1.2.1 ıle final beta oynadılar ama onunda /dance gıbı komutlar yazında crash oluyordu dene yani hiç yapamamaktan iyidir.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
  • Yeni Oluştur...