Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Başkent Dakka'nın 200 kilometre uzağındaki Keşabpur'un yerel yetkili Halil ür-Rahman, ''6 maymun, böcek ilacı yapışan mangoları yedikten birkaç saat sonra öldü. Diğer maymunlar, ölüler etrafında çember oluşturarak, tıpkı insanlar gibi ağladı'' dedi. Sayıları 300'e kadar düşen kül grisi bu maymunların sayısının 10 yıl kadar önce 3 bin dolayında olduğu belirtildi. Yaprak yiyen Keşabpur maymunları, Bangladeş'te nesli tükenmekte olan 11 hayvan türü arasında yer alıyor. Hükümet, 6 maymunun ölmesinin ardından, ağaçlarda böcek ilacının kullanılmasını yasakladı ve ilaçlanmış ağaçların bulunduğu bölgelerdeki maymunları başka yerlere nakletti. Kaynak..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 harbiden çok üzücü :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:149/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Üzücü fakat aglayıp yas tutmaları gerçekten ilginç :( bagre imamda çagırsalardı iyice insan oldu bunlar :P[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gerçekten üzücü :([signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 insandan farkları yok gibi bişey zaten.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar