hellspe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bu saate ne topik i diosanız ilham geldi iste yazıom :) Sanki cok karmasık bi toz bulutunda ucuyorum bilincizce ve neden burada oldugumuda bilmiyorum eski dunyamada gitmek istemiyorum bir bosluk arsındayım aynı uykuda gibi ne yaptıgımı bilmeksizn.Tozlar beni icine cekiyordu olaganca bir hızla ve karsı koyulmaz bir gucle ve bu toz bulutundan cıkamıyacagımı anladım bu karsı koyulmaz guce karsı.Can bedendenden cıkıncaya dek...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pink_panther Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 o toz bulutu senin düşüncelerin aklın çok karışık belliki ne yaptığını bilmiyosun ki toz bulutuna bırakmışsın kendini ve düşündelerinin altında eziliyorsun düşüncelerini bir kenera at ve aklınla mantığınla yaşamaya bak. düşüncelerin için ölmeye değimez[signature][hline]yalnız kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 heeee bende ole diodum...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar