gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ocean's twelve türü filmleri sewiyosanız, ocean's twelve den beklediğinizi alamadıysanız weya izlemediyseniz, "the italian job"(italyan işi) u izleyin derim.Ben dün izledim iyi film harbiden :)
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 öh yani bilmiyen yoktur heralde oceans eleven bile yokken o film vardı zaten. ama evet oceans dan daha güzel bencede[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hatta mumkünse eski siyah beyaz versiyonunu bulun Aksiyon entrika nasıl olurmuş mini ler catıdan catıya nası atlarmış görün[signature][hline]Beş Hececiler
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: SoulCube, 11 Şubat 2005 16:31 tarihinde demiş ki: öh yani bilmiyen yoktur heralde oceans eleven bile yokken o film vardı zaten. ama evet oceans dan daha güzel bencede ehmm bu biraz abartı olmuş :) ocean's eleven 2001, italian job 2003 yapımı filmler.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tabi 69 yapımı orijinal italian job'dan bahsetmiyosan[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok canım ne kıvırması adam bariz yeni versiyondan bahsediyo .. biz yeni nesiliz eski filmleri nerden bilecez micheal caine miş bilmemneymiş :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abi daha yeni bakabildim baslıga bariz yeni versiyonundan bahsediyo diyosun ne alaka abi ben italian job filminin oceans eleven den once oldugunu soyluyorum. e tabi bu da 69 yılındakı sıyah beyaz efsane fılm oluyo[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tamam o zaman pardon gerginliğe lüzum yok :) zaten topiği açan kişi re-make versiondan bahsediyo ben o yüzden böyle söylemiştim[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 italian job güzel bir film deil bence .. oyunculuk 0 tek edward norton kurtarıo filmi..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar