lisantus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 orjinal half-life2 aldim ama steam sinirimi bozdu 1 saatten fazladir bekliyorum yüklemeleri peki ne işe yariyo bilgilendirirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 steam in üstünden bütün valve oyunlarını oynıya bilirsin (hepsini derken aldıın pakete bağlı).ayrıca yeni bi update fln varsa cs de hl de fln onları otomatik update lio fln herkes şikayet eder ama ben anlamam nie eder bence çok güsel yapmışlar... ayrıca fps bölümüne açman lazım bu topic i daha fazla yardım alırsın .ztn taşırlar birazdan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 half life ve yan oyunları indirebilmen için bir sistem.Ayrıca multiplayer için serverlara steamsiz giremezsin.Half life için mod hazırlamak için gerekli dosyaları steam den indirirsin vs vs vs[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar