Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gel seni 45 yapalim harpi keselim 51 ice mage im...[signature][hline] World:Ares Nick: Rhadeus Job:Ice MAGE Race:El morad lvl: 51+ Total Played: just ~5 weeks Clan:ImanGucu Server Durumu | Network | Avatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ula dün den onceki gün bi tank wrrior almıs priest i arkasına gitti tek ba$ına samma kesti dedim bende vampirik atayım bari filan baya bi sasırdım adam tek kesti walla helal olsun analar neler doguruo walla[signature][hline]nick:Grry race:Human level:51 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symrna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Beyler giderken haber verın :) parti dışı felan yabancı rezzer i zengin etmeyin ben varken :) ehuehueeu[signature][hline]Symrna LvL 49 Priest Healer-RezZer ---- Ares--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 smyrna bu aksam darkmare lerin oraya arada bir gozat :) sabaha kadar dm party !! olabilir[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Biri fatihi tokatlasın kendine gelmesi için :D[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar