Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us clienti 1.2.3 yapan var mı?

hayden

Öne çıkan mesajlar

eu client i daha sonra temin edeceğim için us le giriyim diyorum ancak 1.2.1 den bir türlü 1.2.3 e update edemedim.

ERROR: unable to apply patch to file 'CamerasFlyByHuman.m2'
RESULT: Patch failed

benim makinede sorun olabilir kitleniyor şu sıralar ama emin değilim nerede sorun. yoksa yalan mı oldu us clientler artık.
Sosyal ağlarda paylaş

interface.mpq dosyasi icindeki wow.ini'ye bir mudahalede bulunmak gerekiyor mu? daha önce forumlarda böyl bir yazi gormüstüm.

us wow alan bir kisi (ben), key'i convert ettirmisse ve eu accountu acimissa, oyuna ne sekilde girecek, cok kisa olarak yazarsaniz cok sevinirim. (oyunu beta olarak oynama sansim da olmamisti)[signature][hline]Remat Lightstone
Elder Warrior, Paladin of Moonglow
Sosyal ağlarda paylaş

Gerekiyor
aratın es client -> eu client diye bişi olcaktı aratın bi[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

interface bi sey ifade etmiyo. ama sorunun ondan kaynaklandigini dusunuyosan klasoru tamamen sil, oyle calistir.

yapman gereken oyunu kurup Program FilesWorld of Warcaftrealmlist.wtf dosyasini notepad'le acip ordaki us'i eu yapmak. daha sonra oyuna girmeye calistiginda eu server'i gerekli dosyayi indirir. yukarida dedigim gibi sorunun interface'ten oldugunu dusunuyosan interface klasorunu tamamen sil bi sorun yaratmaz.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

realmlist.wtf ve wow.ini de gerekli degisiklikleri yaptim. wow'a girmeye calistigimda download'i yapiyor ama yukleme sirasinda su hatayi veriyor...

-------------------
The patch could not be applied because it does nor match the checksum. This problem can usually be corrected by unistalling adn reinstalling the game and then patching again.

File name : CamerasFlyByHuman.m2

If you are unable to correct this problem, please contact to Blizzard Tech. Support.
--------------

Blizz Support'a haber vermeden önce yapabileceğim birşey var mi?[signature][hline]Remat Lightstone
Elder Warrior, Paladin of Moonglow
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen.

"Blizzard BNUpdate v2.97 compiled on Oct 27 2004
Log created at 11:34 am on 02/11/2005

This patch upgrades World of Warcraft from version 1.1.2.4125 to version 1.2.3.4211.

ERROR: unable to apply patch to file 'CamerasFlyByHuman.m2'

RESULT: Patch failed"
[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bendede aynı hata var kuramadım acaba bu patchden önce arada bir patchmi yuklu olması gerekiyo çünkü hatadaki dosyayı bulamıyo şuan bende 1.2.1 var 1.2.2 bulamamışdım şimdiki ise 1.2.3 aradaki bu eksik patchden kaynaklanabilirmi[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice
Sosyal ağlarda paylaş

arada 1.2.2 patchi var,çok ufak boyutlu birşey olması lazım EU beta oynarken çekip kurmuştum ben ve realmlist EU şeklindeydi.

1.2.2 patch release notes[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse)
WoW - The Troll Hunter Quel'jin
Sosyal ağlarda paylaş

http://play.evrocom.net/dl/incoming/WoW-1.2.2-enGB-patch.exe

böyle de birşey var ama ne kadar çalışır bilemiyorum çünkü istanbuldayım şu anda.Bunu deneyip birileri sonucu söyleyebilir mi? Dosya boyutu 400kb,hatırladığım boyuta uyuyor.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse)
WoW - The Troll Hunter Quel'jin

[Bu mesaj spirit tarafından 11 Şubat 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...