tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kualklıımda bi sorun vardı soktum ve bi daha toplayamadım simdi bunun devreleri nedir nasıldır kabloları nerye baglamak alzımdır hardware bilginiz var mı acaba bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 varda burdan nasıl anlatalım sana hangı kulaklık falan seklı ne nasıl bi dizaynı var hehe biraz zor yani anlatması.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tarif etsem aslında isler daha da karısır die pek taraftarı deildim ama soyle diim ozetle tek kablo gelio kulaklıga girio icinden dierine dagıtım yapılıo.bu tek kablo gelio dedigim icinde 3 tane ayrı kablo olan bi kablo enteresan olan bu 3 tane nasıl oluoda iki kulaklık icin cagaltılıo ve stereo oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar