Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

statlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rogue karakter acmıstım i want to choose your speciality zart zurt denince ranger oldu sanırım neyse bu statları tekrar duzenleye girdim lev 12 felan sanırım statlar nasıl olmalı?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Rogue Karakterin Asıl ismi Ranger ve Assassinde yan dalı yani asıl uzmanlık alanın Eger melee olcansan assassin ve explore a vericen oncelik assassin e, Yok Range olcaksan Archer ve Explore a vercen ama her turlu alacagın itemların fiyatı manukyanın sermayelerinden pahalı..
Mesaj tarihi:
assasin çok pahalı. itemleri pahalı, repairi pahalı. ama "koydummu ossturtturucam" diyosan assain ol.
Level 51 oldunmu gidersin cz'ye, çekersin stealth'ı, önüne geleni indirirsin. Ama servet harcarsın..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar.......
Benim lvl 45 flame mage charım war.Ona saglam bi clan arıyom.Warsa clana adam aryan gelirim.
Bi de yeni bi tane Provoker açıcam STAT pointleri nasıl wermeliyim????

SERVER:ARES 1/2
MAGEYiM
Adım Dark_Knight_tr
LEVEL:45+
Mesaj tarihi:
Abi ben sana clan adı solim TurkSGenaralS clanına gir yakında pelerin alcaklar.başkanı centrix.50 olunca çıkarsın OTTOMAN_EMPİRE ye girersin.[signature][hline]

========>CaDoBaBa<=========
Mesaj tarihi:
Bu arada centrix bilmem ne cafe clanındaydı daattılar o clanı TurkSGeneraLs da paso cıkıo karsıma valla gecen troll captain kestik rezzerınızla level aldı genc :D ama item yerine halimenin kılları cıktı paso potion of soul dark mare kestik 30 a yakın gene aynı bi shard veya mirage verir insan dimi ama doru bu yaratık :D
Mesaj tarihi:
Sagol kardeş bi bakarım centrix alırsa girerim tabi........
Pelerin takmak ta en büyük hayalim
HEYYYYYYT BEEEEEEEEEEEEEEE
Bi pelerin taksam Başka bişey istemiyom
Allahın ezikleri pelerin takıyo biz takamıyoz
BATSIN BU BRETH-BELLUA-ESLANT-MARADON
BU arada bu centrix Eslanta geliyomu??????[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...