Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 rogue karakter acmıstım i want to choose your speciality zart zurt denince ranger oldu sanırım neyse bu statları tekrar duzenleye girdim lev 12 felan sanırım statlar nasıl olmalı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arama butonundan biraz aratsaydın cıkardı sanırm karsına bununla ilgili topic diyorum ve aramaya tesvik etmek icin bisey yazmıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Rogue Karakterin Asıl ismi Ranger ve Assassinde yan dalı yani asıl uzmanlık alanın Eger melee olcansan assassin ve explore a vericen oncelik assassin e, Yok Range olcaksan Archer ve Explore a vercen ama her turlu alacagın itemların fiyatı manukyanın sermayelerinden pahalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 heh saol :) sticky felan olsa yukarda daha kolay olurdu genel bilgi tarzında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Biraz bakındım araştırdım :p hp 90 gerisi full dex anladıgım kadarıylada skill icin assasin ve hep explore mu veriyor archery felan ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 assasin çok pahalı. itemleri pahalı, repairi pahalı. ama "koydummu ossturtturucam" diyosan assain ol. Level 51 oldunmu gidersin cz'ye, çekersin stealth'ı, önüne geleni indirirsin. Ama servet harcarsın..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Knight_tr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Selam arkadaşlar....... Benim lvl 45 flame mage charım war.Ona saglam bi clan arıyom.Warsa clana adam aryan gelirim. Bi de yeni bi tane Provoker açıcam STAT pointleri nasıl wermeliyim???? SERVER:ARES 1/2 MAGEYiM Adım Dark_Knight_tr LEVEL:45+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abi ben sana clan adı solim TurkSGenaralS clanına gir yakında pelerin alcaklar.başkanı centrix.50 olunca çıkarsın OTTOMAN_EMPİRE ye girersin.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Provokersan Defense a 45 e kadar ver provoke acılsın sonra asıl attack a deve olursun tam sopa cekersin gelene gidene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bu arada centrix bilmem ne cafe clanındaydı daattılar o clanı TurkSGeneraLs da paso cıkıo karsıma valla gecen troll captain kestik rezzerınızla level aldı genc :D ama item yerine halimenin kılları cıktı paso potion of soul dark mare kestik 30 a yakın gene aynı bi shard veya mirage verir insan dimi ama doru bu yaratık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Knight_tr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sagol kardeş bi bakarım centrix alırsa girerim tabi........ Pelerin takmak ta en büyük hayalim HEYYYYYYT BEEEEEEEEEEEEEEE Bi pelerin taksam Başka bişey istemiyom Allahın ezikleri pelerin takıyo biz takamıyoz BATSIN BU BRETH-BELLUA-ESLANT-MARADON BU arada bu centrix Eslanta geliyomu??????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar