MrHankey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 onceden botlarla oynardım bu oyunu . bi de bole deniiim dedim hadi hayırlısı..[signature][hline]!!!Noxite!!! =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrHankey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 daa dorusu başlamaya çalısıorum.. şimdi soldatı kurdum fln.. ondan sora naapmam gerekio.. yukardaki talimatları yapıorum olmuo.[signature][hline]!!!Noxite!!! =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Öncelikle oyunun 1.2.1 versiyonu olmalı. Ondan sonra oyuna girmeye çalışırken yukardaki ip ve port u yazacaksın önemli nokta ise nick yerine şu an forumda kullandığın nick in tam olarak aynısını yazman ve şifre kısmınada yine foruma girmek için kullandığın şifreyi yazman. Başka yapman gereken bir şey yok hala giremiyorsan tam olarak ne hata mesajı aldığını yaz ki yardımcı olabilelim.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neyse ya.. uo olmuo die bi giriim deiştim de uo'yu hallettim... saolun[signature][hline]!!!Noxite!!! =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar