Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Clustering - Kays Over run

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 Serverin birleşmesiyle beraber inanilmaz bi populasyan artisi oldu ilk defa kayda 5fg hible 5fg alb savasirken arkadan 5fg mid geldigini gordum :)

Casterlar malı götürdü genelde melee charlar kasilan pcleri yuzunden target bile seçmekte zorlanirken casterlar arkadan çok güzel farm yapti

Hepimize hayirli ugurlu olsun diyorum artik kaydada büyük realm savaşlari olcak gibi görünüyo[signature][hline]

[Bu mesaj Sethlor tarafından 10 Şubat 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
5fg ye 5 fg kapışmaktansa 1 saatte adam bulmayı tercih ederim walla[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Mesaj tarihi:
Evet bi kişi kesince 50 rp falan aliyosun :) Bende sevmiyorum kalabalık savaşları hatta genelde grubada girmiyorum ama server ilk açılınca herkes hücüm etti rvrye kolaymı yılların abazalığı

Bi kaç gün sonra toa,exp falan dağılır biraz millet ama yinede eskisine göre 3-4 kat adam olcak rvrde[signature][hline]

[Bu mesaj Sethlor tarafından 10 Şubat 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya zaten birleşen serverlarda prime timede 1500 kişi oluyodu, ama millet serverlar küçük diye hep başka serverlara gitti, serverlar birleştiği içinde geri geldiler. yani merlinden lancelottan fazla olcağı kesin rvr nin[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Mesaj tarihi:
he walla cafeden bikaç adam kesmek zevkli olacak gibi :)[signature][hline]I know where the stars glow
And the sky's unclouded
Sweet the water runs my friend
But Noldor
Blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shet and dwell in pain
Mesaj tarihi:
said:
emircanz, 10 Şubat 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
Şu merlinle lancı da birleştirseler süfer olcak ama

o iki serverı birleştirirlerse prime timede population 2.5k yı geçmez, herkes oyunu bırakır yada başka servera geçer...[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Mesaj tarihi:
Ya da server sürekli göçer, adam gibi anti-hack taraması yapılmaz ve sürekli lag olur...
Ama keşke olsa demiyor değilim...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
  • Yeni Oluştur...