Solonor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaşlar yardımınız gerekiyor. Babam haftaya iş seyahati geyiğine italya'ya gidiyor. Ben de bu fırsatı kullanıp ucuza bişeyler getirtmek istiyorum, ama nasıl? hangi avrupadaki sitelerden ucuza müzik eşyası(pedal dı işte ne bilim manyetikti falan) getirtebiliriz? Bildiğiniz siteler veya bana yardımcı olabileceğiniz fikirler varsa bekliyorum. Teşekkürler...[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sus senin konuşmaya hakkın yok senin gibson les paulun var bi kerem! :( eheh avrupada pahalı ya yine, amerika da ucuz oluo öle şeyler veya uzakdoğuda.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya abi duymayan kalmadı ağlıcam emre ipnesi mi söledi kim söledi. :D[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet emre paso gaza getirio bi de muhabbet şöle oluo ben: "abi les paul ya harika gitar" emre: " sen ne diosun solonorun Gibson les paulu var 1958 ( bilmiom salladım bu kısmını başka bişey olabilir eheh)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben onu okulda bi dövim de görsün ipne ya. ne adammış meğer arkamdan laf çeviriomuş. zenginim ulan aldım alla alla =))) (imza alın kaçmaz bu fırsat :D)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya neyse konudan saptık abi =)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar