Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtalya'dan pedal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yardımınız gerekiyor. Babam haftaya iş seyahati geyiğine italya'ya gidiyor. Ben de bu fırsatı kullanıp ucuza bişeyler getirtmek istiyorum, ama nasıl? hangi avrupadaki sitelerden ucuza müzik eşyası(pedal dı işte ne bilim manyetikti falan) getirtebiliriz? Bildiğiniz siteler veya bana yardımcı olabileceğiniz fikirler varsa bekliyorum.

Teşekkürler...[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Mesaj tarihi:
sus senin konuşmaya hakkın yok
senin gibson les paulun var bi kerem! :(

eheh avrupada pahalı ya yine, amerika da ucuz oluo öle şeyler veya uzakdoğuda.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Ya abi duymayan kalmadı ağlıcam emre ipnesi mi söledi kim söledi. :D[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Mesaj tarihi:
evet emre
paso gaza getirio bi de muhabbet şöle oluo
ben: "abi les paul ya harika gitar"
emre: " sen ne diosun solonorun Gibson les paulu var 1958 ( bilmiom salladım bu kısmını başka bişey olabilir eheh)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ben onu okulda bi dövim de görsün ipne ya. ne adammış meğer arkamdan laf çeviriomuş. zenginim ulan aldım alla alla =))) (imza alın kaçmaz bu fırsat :D)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
  • Yeni Oluştur...