Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Beyler sabah 9 30 dan beri uğraşıyom ve halen 1.2.3 e yukseltemedim flybyhuman.m2 hatasını verip duruyor bunun bir çözümünü bulan varmı oyunu tamamen silip tekrar kurdum ama yine olmadı lütfen yardım[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Dün gece banada aynı hatayı verdi. Oyunu tekrar kurdum, patchi yeniden download ettim yinede düzelmedi. Ama oyuna girmeyi denedim ve her nasılsa şu anda sorunsuz oynuyorum.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 afferim sana valla biz sabahdır beri sil kur olduk halen bişi yok[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aferim sana tarzi mesajlar atmamani oneriyorum ula$[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar