Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

ehehehehe.... ehehe. ben de bi zamanlar böyle çiziyodum... deerrmişim. :P[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 04 Şubat 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
çiziyim dedim öylesine ...

öylesine olmuş hakkaten :-) Keşke üzerinde az daha çalışsaydın. Bi de ben o sopayı biyerlerden tanıyorum sanki :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

kötü olmuş. allıştıra alıştıra söylemeliyim bekli ama sözlerde iyi olsaydım zaten....
tavsiye: çizebildiğin şeylerden başla. adam çizmek, hele kafa çizmek, hele hele yüz çizmek hiç göründüğü kadar kolay değil. ben çizemediğimden biliyorum:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 04 Şubat 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
ehehehehe.... ehehe. ben de bi zamanlar böyle çiziyodum... deerrmişim. :P

e sen de doğum sonrası hastanede öğrenmedin heralde çizmeyi niye deeeermişim diyosun ki anlamadım
direk böle güzel mi çizmeye başladın[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...