LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya gece gece canım sıkıldı , ne yapsam ne yapsam forum geziom refresh refresh yeni bişi yok , uyuyucaktım bari bişiler çiziyim dedim öylesine ...[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 2 boyut cok belli olmuş :)[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eheh napalım kapasite 2 boyutla sınırlı :P[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sence guzel mi bu. edit:imla[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 04 Şubat 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kendi cizdigi seyi begenip begenmedigini sordum. gayet mantıklı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 niye eziyim ya cok art niyetli yaklasıyosunuz derdim nedir sorunum nedir neden eziyim. ezince noluyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 türkçemi seveyim nereye çekersen oraya gidio, Lahmacun gibi :lol:[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 adamdaki kafa nasıldr öyle :D o nasıl bir kafa abi :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kafa çizmeyi beceremiom ben bu iyi hali hehe[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 biraz basit gibi geldi? ama olsun, ellerine saglık:)[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 iyidir iyidir :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ehehehehe.... ehehe. ben de bi zamanlar böyle çiziyodum... deerrmişim. :P[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 be creativity[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yaratıcılık olalım... işte bu! budur.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: horacegoesskiing, 04 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: yaratıcılık olalım... [signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sherefin dedigini de bir okursan horasin neyle dalga gectigini anlayacaksin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: horacegoesskiing, 04 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: yaratıcılık olalım... işte bu! budur. : ) islamda büyü yok.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 04 Şubat 2005 01:00 tarihinde demiş ki: çiziyim dedim öylesine ... öylesine olmuş hakkaten :-) Keşke üzerinde az daha çalışsaydın. Bi de ben o sopayı biyerlerden tanıyorum sanki :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kötü olmuş..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: FakeAccount, 04 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 04 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: yaratıcılık olalım... said: sheref, 04 Şubat 2005 13:54 tarihinde demiş ki: be creativity [signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kötü olmuş. allıştıra alıştıra söylemeliyim bekli ama sözlerde iyi olsaydım zaten.... tavsiye: çizebildiğin şeylerden başla. adam çizmek, hele kafa çizmek, hele hele yüz çizmek hiç göründüğü kadar kolay değil. ben çizemediğimden biliyorum:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: sheref, 04 Şubat 2005 13:54 tarihinde demiş ki: be creativity Hastayım sana ve türevlerine sherefcim ya. Güzel Türkçemizi kullanmıyosunuz ingilizce kullanıyosunuz hadi anladık da,bide ingilizce bilseniz bari be :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ı-şık-lan-dır-ma ol-maz-sa bu iş-ler ol-maz[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: horacegoesskiing, 04 Şubat 2005 13:31 tarihinde demiş ki: ehehehehe.... ehehe. ben de bi zamanlar böyle çiziyodum... deerrmişim. :P e sen de doğum sonrası hastanede öğrenmedin heralde çizmeyi niye deeeermişim diyosun ki anlamadım direk böle güzel mi çizmeye başladın[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar